CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sfatul medicului veterinar. O emisiune pentru iubitorii de animale, realizată împreună cu dr. Alexandru Pescaru

- Actualitate -

Aceasta este prima emisiune din cadrul noului nostru proiect “Sfatul medicului veterinar”. Un proiect realizat în parteneriat cu Cabinetul Orthocare Medical Vet din Câmpina și destinată, evident, iubitorilor de animale, deținătorilor de animale de companie.

Ca și în cazul oamenilor, și animăluțele noastre pot avea unele afecțiuni, pot suferi unele accidente, pot necesita diverse intervenții, unele extrem de complicate. Nu mai vorbim despre vaccinare, deparazitare, sterilizare, tratament dentar etc. Pentru că ne dorim ca animalul nostru de companie să fie sănătos, am decis să realizăm o serie de emisiuni prin intermediul cărora vom primi sfaturi interesante și utile de la dr. Alexandru Pescaru, medicul de la Orthocare Medical Vet (0727 638 899), cabinet situat pe Strada Milcovului, nr. 10, acolo unde, de altfel, vom și filma aceste emisiuni care vor fi însoțite, uneori, de filmulețe cu diverse intervenții sau explicații de specialitate ale dr. Pescaru.
Pentru prima emisiune am ales un subiect destul de delicat și în cazul animalelor, ca și în cazul oamenilor – ANESTEZIA. Dr. Alexandru Pescaru ne-a vorbit despre tipurile de anestezie, cu accent pe cea inhalatorie, care se practică la Orthocare Medical Vet cu un aparat extrem de performant, anestezie în urma căreia animalul se trezește repede, iar stăpânul... scapă de emoții.
Vă invităm să urmăriți emisiunea și dacă că place „Sfatul medicului veterinar” să ne transmiteți sugestii privind viitoarele teme de discuție pe whats-app – 0733.388.425 sau la adresa de mail tv.online.campina@gmail.com.
Mai multe informații despre serviciile, procedurile și intervențiile de la Orthocare Medical Vet puteți afla accesând pagina web: orthocaremedicalvet.ro sau pagina de facebook a cabinetului.


14 Nov 2022 19:18 2640 vizualizari


Comentarii






916 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1951 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2170 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2050 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV