Noul comandant al Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, agreat de toate structurile MAI, dar și din zona politică (surse). Misiunea lui nu va fi deloc ușoară

Actualitate (Categoria articolului)

Mai rar așa consens în numirea unui șef al unei instituții publice din teritoriu, cum este în cazul comisarului Iulian Stanciu, noul comandant al Poliției Municipale Câmpina. Surse din cadrul IJP Prahova ne-au declarat că Iulian Stanciu este foarte bine văzut în toate structurile importante din județ, atât ale MAI, cât și din zona administrativo-politică.

Despre noul șef al Poliției Câmpina se spune că este foarte bine pregătit, hotărât și a fost ales pentru că are o mare capacitate de muncă și este un bun organizator. Cert este că nu va avea o misiune deloc ușoară la conducerea Poliției Municipale Câmpina, instituție intrată de câțiva ani buni într-o anumită stare de pasivitate. Sau cel puțin aceasta este percepția câmpinenilor. Cu toții avem așteptări mari de la noul comandat și cu toții ne dorim mai multă implicare din partea Poliției Municipale; ne dorim să-i vedem pe polițiști mai des pe stradă, în mijlocul nostru; ne dorim să se termine cu cursele nocturne de mașini de pe străzile Câmpinei; cu condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice, cu vânzarea de băuturi alcoolice minorilor; să se termine cu drogurile din licee și cu toate celelalte probleme legate de infracționalitate. Și, mai ales, ne dorim cu toții corupție zero în poliție, de la primul până la ultimul polițist, indiferent de grad.
Sigur, în comparație cu alte localități, Câmpina este un oraș liniștit și sigur, dar asta nu înseamnă că nu avem și noi problemele noastre. Iar aceste probleme pot fi rezolvate printr-o mai mare implicare a Poliției Municipale și, bineînțeles, printr-o mai bună relație a polițistului cu cetățeanul.
Vă reamintim că Iulian Stanciu este de ieri noul comandant al Poliției Municipale Câmpina, are 43 de ani, iar în ultimii doi ani a fost șeful Poliției Breaza.

9857 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2275 vizualizari
24 feb. 2018 12:46

Câmpina plătește în 2018 aproape 900.000 euro rate și dobânzi la împrumuturile bancare

1 comentarii

În ultimii 12-13 ani, administrația locală câmpineană s-a tot împrumutat pe piața bancară internă, creditele luate fiind destinate exclusiv investițiilor. Că s-a procedat bine sau nu, aici poate exista o întreagă discuție, cu argumente pro și contra. Cert este că, în 2018, în fața unui buget dezechilibrat, care nu permite prea multe investiții, s-a luat în calcul inclusiv varianta unui nou împrumut bancar și s-a ajuns la concluzia că suma nu ar putea fi prea mare, deoarece municipiul Câmpina a ajuns destul de aproape de gradul maxim de îndatorare permis de lege. În 2018, administrația locală are de achitat la bănci rate, dobânzi și comisioane în valoare totală de 4,1 milioane lei, adică aproximativ 900.000 euro.

2806 vizualizari
23 feb. 2018 12:50

1,1 milioane lei, bugetul Clubului Sportiv Câmpina în 2018

5 comentarii

Odată cu bugetul municipiului pentru anul în curs, Consiliul Local a aprobat și bugetele instituțiilor subordonate, printre aceste numărându-se și Clubul Sportiv Câmpina. Pentru 2018, bugetul CS este de 1.138.500 lei, din care 176.500 veniturile proprii, iar 962.000 lei subvenția de la bugetul local.

Alte stiri recente

2671 vizualizari
24 feb. 2018 10:15

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.

3747 vizualizari
23 feb. 2018 11:12

2,4 milioane lei, suma alocată spitalelor și cabinetelor medicale școlare de la bugetul local

Suma destinată "Sănătății", de la bugetul municipiului Câmpina, este în acest an de 2,41 milioane lei, aproximativ egală cu cea alocată la începutul anului trecut. Capitolul "Sănătate" din bugetul local înseamnă cele două spitale și cabinetele medicale școlare.