Noul comandant al Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, agreat de toate structurile MAI, dar și din zona politică (surse). Misiunea lui nu va fi deloc ușoară

Actualitate (Categoria articolului)

Mai rar așa consens în numirea unui șef al unei instituții publice din teritoriu, cum este în cazul comisarului Iulian Stanciu, noul comandant al Poliției Municipale Câmpina. Surse din cadrul IJP Prahova ne-au declarat că Iulian Stanciu este foarte bine văzut în toate structurile importante din județ, atât ale MAI, cât și din zona administrativo-politică.

Despre noul șef al Poliției Câmpina se spune că este foarte bine pregătit, hotărât și a fost ales pentru că are o mare capacitate de muncă și este un bun organizator. Cert este că nu va avea o misiune deloc ușoară la conducerea Poliției Municipale Câmpina, instituție intrată de câțiva ani buni într-o anumită stare de pasivitate. Sau cel puțin aceasta este percepția câmpinenilor. Cu toții avem așteptări mari de la noul comandat și cu toții ne dorim mai multă implicare din partea Poliției Municipale; ne dorim să-i vedem pe polițiști mai des pe stradă, în mijlocul nostru; ne dorim să se termine cu cursele nocturne de mașini de pe străzile Câmpinei; cu condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice, cu vânzarea de băuturi alcoolice minorilor; să se termine cu drogurile din licee și cu toate celelalte probleme legate de infracționalitate. Și, mai ales, ne dorim cu toții corupție zero în poliție, de la primul până la ultimul polițist, indiferent de grad.
Sigur, în comparație cu alte localități, Câmpina este un oraș liniștit și sigur, dar asta nu înseamnă că nu avem și noi problemele noastre. Iar aceste probleme pot fi rezolvate printr-o mai mare implicare a Poliției Municipale și, bineînțeles, printr-o mai bună relație a polițistului cu cetățeanul.
Vă reamintim că Iulian Stanciu este de ieri noul comandant al Poliției Municipale Câmpina, are 43 de ani, iar în ultimii doi ani a fost șeful Poliției Breaza.

8871 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1718 vizualizari
20 aug. 2017 13:23

Pe Strada Tineretului din Câmpina... îmbătrânești în așteptarea asfaltului

Da, știm, nu doar pe Tineretului se întâmplă asta, ci și pe multe alte străzi din Câmpina. Dar Tineretului este un caz aparte, pentru că aici nu există probleme legate de lucrările de canalizare, așa cum există în alte locuri. Aici, în schimb, a fost reabilitată conducta de apă, lucrare care a durat mai bine de un an. Apoi locuitorii au rămas în așteptarea asfaltului, care n-a mai venit.

1824 vizualizari
20 aug. 2017 12:18

O delegație a Primăriei Câmpina va fi prezentă la "Ziua Orașului Cimișlia", în Republica Moldova

Pe 28 august este Ziua Orașului Cimișlia, localitate din Republica Moldova cu care municipiul Câmpina este înfrățit de doi ani și jumătate. A devenit o tradiție ca reprezentanți ai administrațiilor publice din cele două localități să participe la evenimentele organizate dincoace și dincolo de Prut. Prin urmare și în acest an Primăria Câmpina va onora invitația fraților din Cimișlia și va avea reprezentanți la manifestările dedicate împlinirii a 397 de ani de atestare documentară a orașului din Republica Moldova.

Alte stiri recente

3013 vizualizari
20 aug. 2017 12:53

Liga A Prahova. Etapa 1. Rezultate

Vineri după-amiază a debutat o nouă ediţie a Ligii A Prahova la fotbal, o competiţie în care municipiul Câmpina nu este reprezentat. Primul meci al rundei a avut loc la Boldeşti. Sâmbătă după-amiază s-au desfăşurat alte trei partide, etapa încheindu-se duminică dimineaţă. S-au marcat 34 goluri şi s-au consemnat trei victorii ale oaspeţilor.

3669 vizualizari
18 aug. 2017 15:44

Incendiu la Poiana Câmpina. O casă bătrânească, distrusă de foc

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază la o casă din comuna Poiana Câmpina, în satul Pietrișu, la numărul 187. Fiind o casă veche, bătrânească, din lemn și paiantă, focul s-a extins repede. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului.