Noul comandant al Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, agreat de toate structurile MAI, dar și din zona politică (surse). Misiunea lui nu va fi deloc ușoară

Actualitate (Categoria articolului)

Mai rar așa consens în numirea unui șef al unei instituții publice din teritoriu, cum este în cazul comisarului Iulian Stanciu, noul comandant al Poliției Municipale Câmpina. Surse din cadrul IJP Prahova ne-au declarat că Iulian Stanciu este foarte bine văzut în toate structurile importante din județ, atât ale MAI, cât și din zona administrativo-politică.

Despre noul șef al Poliției Câmpina se spune că este foarte bine pregătit, hotărât și a fost ales pentru că are o mare capacitate de muncă și este un bun organizator. Cert este că nu va avea o misiune deloc ușoară la conducerea Poliției Municipale Câmpina, instituție intrată de câțiva ani buni într-o anumită stare de pasivitate. Sau cel puțin aceasta este percepția câmpinenilor. Cu toții avem așteptări mari de la noul comandat și cu toții ne dorim mai multă implicare din partea Poliției Municipale; ne dorim să-i vedem pe polițiști mai des pe stradă, în mijlocul nostru; ne dorim să se termine cu cursele nocturne de mașini de pe străzile Câmpinei; cu condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice, cu vânzarea de băuturi alcoolice minorilor; să se termine cu drogurile din licee și cu toate celelalte probleme legate de infracționalitate. Și, mai ales, ne dorim cu toții corupție zero în poliție, de la primul până la ultimul polițist, indiferent de grad.
Sigur, în comparație cu alte localități, Câmpina este un oraș liniștit și sigur, dar asta nu înseamnă că nu avem și noi problemele noastre. Iar aceste probleme pot fi rezolvate printr-o mai mare implicare a Poliției Municipale și, bineînțeles, printr-o mai bună relație a polițistului cu cetățeanul.
Vă reamintim că Iulian Stanciu este de ieri noul comandant al Poliției Municipale Câmpina, are 43 de ani, iar în ultimii doi ani a fost șeful Poliției Breaza.

9524 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2928 vizualizari
14 dec. 2017 11:55

Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.

5967 vizualizari
13 dec. 2017 21:20

Rămas bun, Majestate!

Printre sutele de români care au dorit să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai în timp ce convoiul funerar trecea prin localitățile lor, în drum spre Castelul Peleș, s-au numărat și câteva zeci de câmpineni. La marginea DN1, pe pasarela metalică sau pe podul spre Poiana Câmpina, oamenii au așteptat coloana de mașini cu flori și steaguri tricolore, în semn de respect și prețuire pentru cel care a fost Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Alte stiri recente

2661 vizualizari
14 dec. 2017 12:44

Elevii Școlii "Louis Pasteur" au donat sânge pentru spitalele din Prahova

Aproximativ 100 de persoane au participat astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată de Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești. În cea mai mare parte, donatori au fost elevii instituției (60), dar alături de ei s-au aflat și câmpineni care le-au susținut inițiativa și care au ales "să dăruiască o șansă la viață în luna cadourilor". Acesta a fost, de altfel, motto-ul campaniei de donare de sânge.

3101 vizualizari
14 dec. 2017 10:28

Câmpineanca Adela Tarpan s-a întors de la Marathon des Sables din Peru, unde a alergat pentru proiecte sociale destinate comunității locale

Adelaide Katerine Tarpan este o tânără câmpineancă, absolventă a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", apoi a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București. În prezent este director de dezvoltare la Romanian Angel Appeal, fundația care organizează, printre altele, Câmpina Open Montain Bike, competiție la face fondurile strânse sunt donate în beneficiul copiilor cu autism. De câteva zile, Adela s-a întors din Peru și ne-a împărtășit din experiența ei la maratonul din îndepărtatul deșert din America de Sud.