Noul comandant al Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, agreat de toate structurile MAI, dar și din zona politică (surse). Misiunea lui nu va fi deloc ușoară

Actualitate (Categoria articolului)

Mai rar așa consens în numirea unui șef al unei instituții publice din teritoriu, cum este în cazul comisarului Iulian Stanciu, noul comandant al Poliției Municipale Câmpina. Surse din cadrul IJP Prahova ne-au declarat că Iulian Stanciu este foarte bine văzut în toate structurile importante din județ, atât ale MAI, cât și din zona administrativo-politică.

Despre noul șef al Poliției Câmpina se spune că este foarte bine pregătit, hotărât și a fost ales pentru că are o mare capacitate de muncă și este un bun organizator. Cert este că nu va avea o misiune deloc ușoară la conducerea Poliției Municipale Câmpina, instituție intrată de câțiva ani buni într-o anumită stare de pasivitate. Sau cel puțin aceasta este percepția câmpinenilor. Cu toții avem așteptări mari de la noul comandat și cu toții ne dorim mai multă implicare din partea Poliției Municipale; ne dorim să-i vedem pe polițiști mai des pe stradă, în mijlocul nostru; ne dorim să se termine cu cursele nocturne de mașini de pe străzile Câmpinei; cu condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice, cu vânzarea de băuturi alcoolice minorilor; să se termine cu drogurile din licee și cu toate celelalte probleme legate de infracționalitate. Și, mai ales, ne dorim cu toții corupție zero în poliție, de la primul până la ultimul polițist, indiferent de grad.
Sigur, în comparație cu alte localități, Câmpina este un oraș liniștit și sigur, dar asta nu înseamnă că nu avem și noi problemele noastre. Iar aceste probleme pot fi rezolvate printr-o mai mare implicare a Poliției Municipale și, bineînțeles, printr-o mai bună relație a polițistului cu cetățeanul.
Vă reamintim că Iulian Stanciu este de ieri noul comandant al Poliției Municipale Câmpina, are 43 de ani, iar în ultimii doi ani a fost șeful Poliției Breaza.

9240 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3433 vizualizari
16 oct. 2017 17:49

Zonele de sud și est ale Câmpinei nu vor avea apă potabilă miercuri, 18 octombrie 2017. Iată străzile afectate

HidroPrahova anunță că va sista furnizarea apei potabile miercuri, 18 octombrie, între orele 5.00 - 17.00, pentru o mare parte a municipiului Câmpina. Se va lua această măsură pentru branșarea abonaților de pe Calea Doftanei la conducta nouă de alimentare cu apă, lucrarea fiind executată de societatea Fluid Development SRL în cadrul contractului "Proiectare și execuție lucrări de reabilitare conductă de aducțiune, conductă de transport și rețele de distribuție apă potabilă în municipiul Câmpina".

1604 vizualizari
16 oct. 2017 11:55

Aleile de la Casa Tineretului din Câmpina intră în reparații pentru prima dată în 35 de ani

În cei 35 de ani de existență ai Casei Tineretului din Câmpina, fațadele și aleile nu au fost reparate niciodată. Anul acesta, le-a venit rândul. La începutul lunii octombrie au demarat lucrările de reabilitare la fațade, valoarea acestora fiind de 257.000 lei cu tot cu TVA, iar termenul de execuție - 120 zile. Pe măsură ce înaintează reabilitarea fațadelor, vor începe și lucrările de reparații la alei.

Alte stiri recente

2705 vizualizari
16 oct. 2017 10:06

Curățenia de toamnă, la Câmpina. Iată graficul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație și agenți economici

Primăria Câmpina anunță că, în perioada 16 octombrie - 17 noiembrie, de pe domeniul public vor fi ridicate deșeurile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă și face apel la populație și agenți economici să respecte graficul stabilit pentru fiecare stradă. Deșeurile vegetale vor fi ridicate de Floricon Salub în baza unui program stabilit împreună cu administrația locală și pe care vi-l prezentăm în continuare.

3755 vizualizari
15 oct. 2017 12:56

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate şi clasament

Sâmbătă şi duminică au avut loc partidele din etapa a 9-a a Ligii A Prahova, la fotbal. Surpriza a venit de la Slănic, acolo unde "lanterna roşie" s-a impus cu un gol marcat în minutul 90+2. S-au marcat 23 goluri şi s-au consemnat cinci victorii ale oaspeţilor, numai două succese ale gazdelor şi o remiză. Iată rezultatele înregistrate şi clasamentul la zi: