Noul comandant al Poliției Câmpina, Iulian Stanciu, agreat de toate structurile MAI, dar și din zona politică (surse). Misiunea lui nu va fi deloc ușoară

Actualitate (Categoria articolului)

Mai rar așa consens în numirea unui șef al unei instituții publice din teritoriu, cum este în cazul comisarului Iulian Stanciu, noul comandant al Poliției Municipale Câmpina. Surse din cadrul IJP Prahova ne-au declarat că Iulian Stanciu este foarte bine văzut în toate structurile importante din județ, atât ale MAI, cât și din zona administrativo-politică.

Despre noul șef al Poliției Câmpina se spune că este foarte bine pregătit, hotărât și a fost ales pentru că are o mare capacitate de muncă și este un bun organizator. Cert este că nu va avea o misiune deloc ușoară la conducerea Poliției Municipale Câmpina, instituție intrată de câțiva ani buni într-o anumită stare de pasivitate. Sau cel puțin aceasta este percepția câmpinenilor. Cu toții avem așteptări mari de la noul comandat și cu toții ne dorim mai multă implicare din partea Poliției Municipale; ne dorim să-i vedem pe polițiști mai des pe stradă, în mijlocul nostru; ne dorim să se termine cu cursele nocturne de mașini de pe străzile Câmpinei; cu condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice, cu vânzarea de băuturi alcoolice minorilor; să se termine cu drogurile din licee și cu toate celelalte probleme legate de infracționalitate. Și, mai ales, ne dorim cu toții corupție zero în poliție, de la primul până la ultimul polițist, indiferent de grad.
Sigur, în comparație cu alte localități, Câmpina este un oraș liniștit și sigur, dar asta nu înseamnă că nu avem și noi problemele noastre. Iar aceste probleme pot fi rezolvate printr-o mai mare implicare a Poliției Municipale și, bineînțeles, printr-o mai bună relație a polițistului cu cetățeanul.
Vă reamintim că Iulian Stanciu este de ieri noul comandant al Poliției Municipale Câmpina, are 43 de ani, iar în ultimii doi ani a fost șeful Poliției Breaza.

10090 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2371 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.

2027 vizualizari
17 iul. 2018 20:45

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Alte stiri recente

1067 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2086 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.