CONTACT

Motocrosul și-a premiat cei mai buni sportivi, antrenori și conducători. Doi câmpineni au fost în lumina reflectoarelor

- Sport -

Motocrosul și-a premiat cei mai buni sportivi, antrenori și conducători. Doi câmpineni au fost în lumina reflectoarelor

La finalul săptămânii trecute, Hotelul ”Alpin” din Poiana Brașov a fost gazda festivității de premiere organizate de Federația Română de Motociclism. Într-un cadru festiv, cei mai buni sportivi, antrenori și conducători au intrat în lumina reflectoarelor în fața întregii suflări a motocrosului din România. Printre ei și doi câmpineni - Cătălin Duță, președintele CS Lido Câmpina, vicepreședinte al Federației și președintele Comisiei de Motocros, și sportivul Sebastian Strechioiu - legitimat la CS Lido Câmpina, vicecampion național în anul 2023 la clasa Veterani 1.

Festivitatea a început cu sosirea lui Moș Crăciun, care a oferit daruri tuturor copiilor. Apoi a urmat premierea câtorva oameni care sprijină constant motociclismul sportiv din România: deputatul Nicu Niță - vicepreședinte al FRM, câmpineanul Cătălin Duță - vicepreședinte FRM și președinte al Comisiei de Motocros, Cristian Mureșan - președintele FRM, cel care a oferit disctincțiile, Thomas Moldovan - vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, dr. Cristian Vintilescu - managerul Mediurg, care asigură asistența medicală la toate cursele.
A urmat premierea propriu-zisă la motocros, începând cu categoria copii și încheind cu clasa regină - seniori, iar la final festivității - poza de grup cu toți laureații.
Sportivii de la CS Lido Câmpina au obținut în sezonul 2023 următoarele rezultate: Sebastian Strechioiu - locul 2, Marcel Vișoiu - locul 6, Alexandru Oprescu - locul 8, toți la clasa Veterani I; Alin Pandele - locul 4, la categoria MX2, performanță realizată fără a participa la toate etapele de campionat.
În condițiile în care în Câmpina aproape nimeni nu mai pare preocupat de motocros, performanțele sportivilor de la CS Lido sunt cu atât mai valoroase. Felicitări, tuturor!


12 Dec 2023 11:52 3952 vizualizari


Comentarii






  • 13.12.2023 04:01 diss Felicitari tuturor! Meritul este mai ales a lui Catalin Duta care reuseste de ani buni sa mentina pe locuri fruntase un sport extrem de dificil si… scump!
1012 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
1137 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
1128 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1186 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV