CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

- Actualitate -

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Înfruntând frigul de afară (e adevărat, nu au fost temperaturile scăzute din urmă cu mai mulți ani), dar ca și strămoșii lor care au mers pe jos la Alba Iulia în urmă cu 104 ani, cu entuziasm și inimi însuflețite de dragostea de țară, elevii liceului câmpinean, îmbrăcați în ii tradiționale și având alături cadrele didactice, au deschis momentul cu o horă românescă, pe o melodie cu un puternic mesaj - ”Acasă-i România”.
De asemenea, grupul de dansuri populare ”Prahovenii”, format din elevi ai acestui liceu, a prezentat în fața colegilor și profesorilor un scurt moment artistic. Acțiunea a fost completată de un concurs de postere. În finalul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, profesorul Nicolae Geantă le-a vorbit elevilor despre ce ar trebui să însemne România pentru fiecare dintre noi și mai ales despre iubirea de patrie și mândria de a fi român.


30 Nov 2022 20:22 4158 vizualizari


Comentarii






  • 09.12.2022 13:55 Poetul Imi da lacrimile la ochi sa ii vad asa de inocenti pe copii astia. In cativa ani o sa isi dea ei seama ce inseamna sa fii roman si sa iti iubesti tara asa mai de pe departe, de prin Germania, Franta, Spania...etc. ca sunt norocosi si pleaca afara, ca daca stau in Campina nu au nici un viitor. Bucurati-va acum de viata ca dupa ce termina-ti scoala realitatea o sa va dea alte lectii de viata, mai dure si dureroase.
1051 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1961 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2179 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV