CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Administrația câmpineană analizează oportunitatea achiziţionării terenurilor de tenis de la Fibec

- Actualitate -

Administrația câmpineană analizează oportunitatea achiziţionării terenurilor de tenis de la Fibec

În urmă cu mai bine de două luni, CâmpinaTV.ro vă prezenta starea deplorabilă în care au ajuns terenurile de tenis de la baza sportivă Fibec, de pe Strada Pictor Grigorescu, întregul activ fiind scos la licitație de administratorul judiciar al societății. Ne întrebam atunci dacă nu cumva ar fi bine ca această bază sportivă să intre în patrimoniul localității prin achiziționarea ei de către administrația locală. Acum, își pun aceeași întrebare și consilierii locali câmpineni.

La şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Local, consilierul Florin Frăţilă (președinte al Comisiei de Cultură, Sănatate și Sport) a ridicat exact această problemă, anunţând demararea unor discuţii, de către comisia pe care o conduce, în vederea analizării oportunității achiziţionării de către administraţia locală a acestei baze spotive. O idee cu care primarul Horia Tiseanu nu pare a fi de acord : „Nu ştiu de unde credeţi dvs. că vom găsi fonduri pentru o astfel de achiziţie! Ca să nu mai spun că acum aceste terenuri arată aşa cum arată, a crescut iarba pe ele, sunt neîngrijite. Nu înţeleg nici utilitatea unui asemenea demers în condiţiile în care am avut un teren de tenis lângă bazinul de înot  şi l-am transformat în teren multifuncţional tocmai pentru că nu venea lumea să joace tenis acolo”. Primarul a părut chiar deranjat de această propunere, iar intervenția lui Horia Tiseanu l-a cam iritat pe Florin Frățilă, care a afirmat pe un ton nervos: „Am spus-o mereu și o repet că administraţia locală ar trebui să facă mai mult pentru bazele sportive din oraş”. 

Reamintim că terenurile de tenis, terenul de minifotbal şi restaurantul Club As aparţin Fibec SA, societate aflată în insolvenţă. Administratorul judiciar al acestei firme a scos deja la licitaţie acest activ pentru suma de 575.600 euro (fără TVA). Întreaga bază sportivă cuprinde o clădire (suprafaţă construită 339 mp), teren în suprafaţă de 6.690 mp – teren de minifotbal, şase terenuri de tenis, ziduri de sprijin, platformă din asfalt, gard din plasă, parapet metalic, instalaţie electrică, instalaţie nocturnă, toate fiind situate pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu. Până acum nu s-a găsit un cumpărător și este foarte posibil ca prețul de vânzare să se mai reducă. O discuție serioasă la nivelul administrației locale ar fi binevenită și poate nu ar fi rău să se analizeze și varianta recuperării (compensării), printr-o astfel de achiziție, a sumelor datorate de Fibec la bugetul local, dacă acest lucru este posibil.


01 Oct 2017 10:55 4927 vizualizari



Comentarii






  • 05.10.2017 11:22 Radoi Vasile Primarul care este de multa vreme si o parte din consilieri analizeza de vreo 20 de ani ba terenul de fotbal,ba parcuri industriale etc.asa ca e doar inca o analiza in plus fara rezultat.Se intalnesc sa aiba de unde pleca.
  • 01.10.2017 14:15 Pompiliu Ce sa faca Primaria cu terenurile de tenis? Sa i le dea pe mana lui Stoican, la CS Campina, ca sa se intample si aici ce se intampla acum cu HM la terenul sintetic sau la bazin, cu evaziunea profesorilor de inot?!
  • 01.10.2017 12:01 Ion Mai se doreste oras turistic?Chiar este imposibil sa intretina cineva aceasta zona,sa fie hidrobiciclete de inchiriat pe acest lac si pe cel al bisericii.Pretul de achizitie o sa fie mai mic daca Fibec are datorii la bugetul local,regret ca Tiseanu spune DA la alte porcarii si se baga in combinatii cu diversi prin oras.Ar trebui sa se bata sa cumpere si calea ferata ,un fel de mocanita de la gara pana la Valea Doftanei,sa repare podul de peste Prahova nu ar fii atat de scump precum niste aberante de studii de fezabilitate
  • 01.10.2017 11:35 Marian Să o facă multifuncțională 😜. Multilateral dezvoltată. Să se revizuiască dar să nu se schimbe nimic! Frațilă, lasă-neeeee.
2514 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2616 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1472 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5508 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV