CONTACT

Proiectele pe care USR Câmpina dorește să le includă în bugetul local 2022

- Politică -

Proiectele pe care USR Câmpina dorește să le includă în bugetul local 2022

Prin intermediul unui comunicat de presă, USR Câmpina anunță că propune includerea în bugetul anului 2022 a trei proiecte importante pentru comunitate. Redăm integral comunicatul USR.

“Două proiecte sunt în domeniul tehnologiei și învățământului profesional/dual. Prin aceste proiecte USR Câmpina dorește să stimuleze dezvoltarea economică a orașului cu scopul de a instrui și folosi cât mai mult din forța de muncă tânără, calificată. Primul proiect pentru care am solicitat finanțare în vederea demarării acestuia este Centru suport pentru promovarea inovării - facilitarea investițiilor tehnologice în IMM-uri, inclusiv tehnologii IT&C, IoT, automatizare, robotică, inteligență artificială, customizare de masă. Acest proiect va permite dezvoltarea unui hub tehnologic în Câmpina, care să atragă firme din domeniul tehnologiei. Proiectul este cuprins în Strategia de Dezvoltare locală, la poziția nr. 2, fiind cuprins în Obiectivul Strategic – Stimularea competitivității mediului economic și a inovării tehnologice.
Al doilea proiect propus de noi este axat pe dezvoltarea învățământului profesional. Am solicitat finanțare pentru Centre de educaţie şi formare profesională / învățământ dual, inclusiv pentru accesibilitatea elevilor defavorizați și cu dizabilități (sistem de educație incluzivă). Acest proiect este în strânsă legătură cu prima propunere a noastră, având în vedere că dezvoltarea unui hub tehnologic în Câmpina va conduce și la o cerere mai mare de personal specializat. Proiectul este cuprins în Strategia de Dezvoltare locală, la poziția nr. 270, fiind cuprins în Obiectivul Strategic – Îmbunătățirea calității, eficacității și a relevanței sistemului de educație și formare pentru piața muncii, pentru a sprijini dobândirea de competențe cheie, inclusiv a competențelor digitale.
Al treilea proiect propus pe USR Câmpina este din domeniul Protecției Mediului. Propunem finanțare pentru Implementarea unui program privind sancțiunile aplicate pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor de către cetățeni și întreprinderi, în conformitate cu legislația în vigoare, având în vedere necesitatea atingerii standardelor privind colectarea selectivă a deșeurilor și implicit, reducerea costurilor legate de selectarea, transportarea și reciclarea deșeurilor reutilizabile. De asemenea, acest proiect este cuprins în Strategia de Dezvoltare locală, la poziția nr. 230, fiind cuprins în Obiectivul Strategic – Dezvoltarea sistemului de gestiune a deșeurilor, inclusiv încurajarea colectării selective și revalorificarea deșeurilor.
Aceste propuneri au fost discutate vor fi susținute de noi în Consiliul Local pentru a fi aprobate".


10 Feb 2022 16:28 4283 vizualizari


Comentarii






  • 10.02.2022 21:28 TITI PUCTUL TREI U S R ,,S-AL PROPUNA , PRIMARITEI SECTOR UNU, BUCURESTI, LA NOI , NI E CAZUL! (punctul unu si doi,. un amestec , de nu intelegi ,nimic ,,blabla, bla ,nimic . concret. e c-an basmul ,,,,O sa facem , O sa dregem,sa vedeti cu ce ,ne alegem
582 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1405 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1648 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1897 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV