CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În Câmpina s-a deschis Ozon Clinic Therapy, un centru medical privat, unde se practică terapia cu ozon

- Social -

În Câmpina s-a deschis Ozon Clinic Therapy, un centru medical privat, unde se practică terapia cu ozon

Pe Strada 1 Mai din Câmpina, la numărul 31, s-a deschis recent un centru medical privat, unde se practică ozonoterapia, o metodă modernă de tratament, cu rezultate remarcabile într-o gamă largă de afecțiuni și cu efecte pe termen lung.

Conducerea clinicii îşi propune să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde, la costuri accesibile, realizând şi analize medicale, împreună cu partenerul Synevo. Ozon Clinic Therapy are program de lucru de luni până vineri, între orele 8.30 şi 18.30, în următoarele specialităţi: cardiologie, neurologie, diabetologie, endocrinologie, ginecologie, urologie, ortopedie. De asemenea, aici se realizează investigaţii paraclinice: analize medicale, ecografii cardiace, endovaginale, abdominale, tiroidiene, mamare, ale părţilor moi, precum şi activităţi specifice din medicina muncii, psihologie clinică pentru copii şi adolescenţi, tratamente (injecţii, perfuzii, pansamente, testări antibiotice).
După cum spunem la început, un rol esenţial în activitatea clinicii îl constituie Cabinetul de ozonoterapie, indicat mai ales pentru tratarea afecţiunilor artro-reumatice: artroze, hernie de disc cervicală şi lombosciatică, lombosciatică, poliartrita reumatoidă, periartrita scapulo-humerală acută şi cronică, traumatisme (fracturi, entorse, rupturi musculare), afecţiuni ale tendoanelor şi ligamentelor.
Pentru informaţii şi programări: telefoane 0344.198.541 sau 0720.284.8849, pe mail – office.clinictherapy@gmail.com sau direct la sediul clinicii din Câmpina, Strada 1 Mai, nr. 31, în spatele Pieţei Centrale, la intersecţia cu Strada Cercului. (P)


05 Aug 2017 09:44 20402 vizualizari



Comentarii






  • 27.03.2020 07:25 Irina Vreau sa știu dacă aveți și pediatru??
  • 03.07.2018 21:24 STANICA GEORGETA Buna seara, Sunt interesata de un tartament-ozonoterapie, indicat de d-l dr. Tocaru. va rog sa-mi comunicati pentru coxartroza si stenoza lombara, diagnosticele mele, cat costa,cate sedinte sunt necesare ? Sunt pensionara,sunt ceva reduceri sau aveti contract cu Casa de Sanatate?
  • 06.03.2018 21:34 Admin Bună seara. Noi nu avem nevoie de un asistent medical. Dar în mod cert, nu nouă ați dorit să vă adresați. Noi suntem un site de știri. Vă sugerăm să sunați la Clinica Ozon, la numerele de telefon care sunt publicate în articol.
  • 06.03.2018 19:31 Manolache Stefania Buna seara! As vrea sa stiu dacă mai aveti nevoie de asistent medical!Multumesc
858 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2931 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1792 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1912 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV