CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Deputatul liberal Virgil Guran îi invită pe Victor Ponta și Dan Șova să se mute în cort pentru a vedea cine va face autostrada Comarnic - Brașov

- Actualitate -

Deputatul liberal Virgil Guran îi invită pe Victor Ponta și Dan Șova să se mute în cort pentru a vedea cine va face autostrada Comarnic - Brașov

Deputatul câmpinean Virgil Guran a instalat un cort pe Valea Prahovei și îi invită pe fostul premier - Victor Ponta și pe fostul ministru al Transporturilor - Dan Șova să se mute acolo. Gestul nu este deloc întâmplător.

Ponta și Șova sunt cei care au făcut promisiuni clare referitoare la autostradă și vă reamintim acum declarațiile lor fulminante din 2013, când PSD trăgea sforile puterii. 
Dan Șova: „Începem autostrada Comarnic - Braşov şi o terminăm până în 2016, chit că mă mut pe ea. Mă mut cu cortul pe autostrada Comarnic şi tot o termin!” 
Victor Ponta: „Vă garantez, dacă autostrada Comarnic - Braşov nu e gata până în 2016, eu nu mai candidez!”

Între timp, Șova a uitat de cort, iar Ponta candidează din nou la alegerile parlamentare. 'Îi invit pe amândoi să ocupe un loc în cort. Să stea acolo și să vadă cine va face autostrada Comarnic - Brașov. În niciun caz PSD! Este cea mai importantă investiție din această zonă, iar ei au tratat-o ca pe o glumă. Eu nu glumesc, chiar îi invit să stea în cort și să asiste la construcția autostrăzii', a declarat Virgil Guran.


04 Nov 2016 11:38 8660 vizualizari



Comentarii






  • 06.11.2016 10:02 richard iohan Minciuni si minciunele,din pacate suntem obisnuiti ,buna idee sa intre toti ce promit tampenii neacoperite in realitate in CORT ,le aducem noi de mancare.Din pacate mai avem de asteptat, in Parlament ajung oameni rupti de realitate si multi Incompetenti.Salariu f.bun ,relatii,afaceri ,mita ,spaga etc. doar profit personal .
  • 04.11.2016 12:50 Tudor Sa ne lase Guran cu ... ieftin. Numai de asta ne mai arde noua. Toți niște incompetenți. Sa promită si el autostrada dar sa nu ia cortul. Vor sta toți acolo si nu o sa mai avem candidati
2528 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2635 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1482 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5702 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV