Cinci bărbaţi din Şotrile, acuzaţi de braconaj şi uz de armă fără drept. Omorau mistreți și căprioare

Actualitate (Categoria articolului)

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind cinci bărbaţi din comuna Şotrile, care sunt acuzaţi de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.

Cercetările poliţiştilor au demonstrat existenţa unor indicii privind comiterea infracţiunilor de braconaj prin folosirea armelor letale pe raza fondurilor cinegetice administrate de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Câmpina, în cea mai mare parte în extravilanul comunei Şotrile. Cercetările au arătat că totul a fost planificat minuţios, iar cei cinci bărbaţi s-au înţeles în prealabil, acţiunilor lor ducând la vânarea fără autorizaţie legală a mai mult exemplare de mistreți și căprioare. Carnea şi trofeele au fost transportate la domiciliile persoanelor în cauză, valoarea totală a prejudiciului creat fiind de aproximativ 4.500 euro. Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de finalizare a urmăririi penale şi trimiterea în judecată.
(Foto cu caracter ilustrativ)

6623 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Red_s 15.09.2018 13:40 Cu siguranță, sunt suedezii din Plaiu Câmpinei...

Actualitate

1949 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1961 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1636 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

2027 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.