CONTACT

O raritate! Juniorii de la CS Câmpina s-au ales cu terenul suspendat după incidentele de la partida cu HM Câmpina

- Sport -

O raritate! Juniorii de la CS Câmpina s-au ales cu terenul suspendat după incidentele de la partida cu HM Câmpina

La finalul partidei din urmă cu aproximativ două săptămâni, dintre CS Câmpina și HM Junior Câmpina, scor 0-2, au avut loc o serie de incidente, despre care am scris la momentul respectiv. Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Prahova, în urma celor scrise de arbitrul jocului în raportul său, a decis suspendarea terenului echipei CS Câmpina la meciurile acestei echipe de juniori pentru două etape și o amendă de 400 lei. O raritate, dar care, iată, la Câmpina s-a întâmplat. 

Că nici arbitrul, nici comisia nu au ținut cont de provocările suporterilor (părinților) formației adverse și nici de multitudinea de materiale pirotehnice folosite, care a dus inclusiv la intervenția Poliției, este o altă discuție...
În acest week-end, juniorii lui Roberto Opatchi au ispășit deja prima etapă de suspendare a terenului lor, jucând meciul de ”acasă” cu Șoimii Ciorani, scor 1-1, pe terenul Rafinăriei, tot din Câmpina.
Practic, a fost singura etapă de suspendare ispășită în acest campionat, următoarea fiind tocmai în ediția viitoare a campionatului județean.


31 Mar 2024 11:43 2804 vizualizari


Comentarii






  • 02.04.2024 14:58 Cata Nu prea ma interesează ce fac unii cu banii lor. 1. Eu spuneam că primara nu trebuie să finanțeze golănia.Adică prima măsură care trebuie luată este suspendarea activitătii secției defotbal.Apropo. căsunt alegeri acum, votez oricw consiliwr care susți e asta. 2.Pentru persoanele private care inalcă legea există poliție și jandarmerie. Dacă sunt părinți pot fi decăzuți din drepturi in limtele legii. 3. Multsucces la fotbal. Poate ajunge vrwunul consilierul oierului.
  • 31.03.2024 17:01 Grig Am citit comentariul unui anume Catalin . Păi “Misterii”ăia care cică educa copiii și părinții de la H M ( ............) și care n-au trecut de liga h ca jucători , iar ca și antrenori ( scuze , misteri ) ce să zic , în afară de bătrânul (............) cu diploma Pro TV dar caracter .... ce să mai zicem. Am avut copilul acolo iar Misterul bătrân făcea ședințe cu noi părinții ,iar mai mult de jumătate din timp se plângea de cat de nenorociți sunt cei de la CSC, Primărie și în general toți pe care-i visa el noaptea. Așa ca domnul care a comentat mai sus să vadă (deși știe) cum se comportă părinții de la hm , cum scot șarpele din pantaloni ,cum înjură copiii și părinții de la echipele adverse . Trăiască bătrânul care e capul ….peștelui. Rog administratorul să publice și comentariul meu , pentru că este o fabulă. Multumesc anticipat!
  • 31.03.2024 12:56 Catalin Pedeapsa principală ar trebui să să fie oprirea totală a finanțarii clubului de fotbal de către primărie. Probabl se vor găsi alte sporturi care se desfășoară in mod civilizat. Pentr astfel xe golăneli exista sectorul privat, cu respectarea legii evident.
2379 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
2200 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
2124 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1837 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV