CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

- Actualitate -

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

Așa cum am mai arătat și în alte situații, nici acest conducător auto pare a nu se putea încadra să-și parcheze mașina pe un singur loc, ci are nevoie de... două locuri de parcare.
Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorală, am decis să suspendăm această rubrică, în ceea ce privește acțiunile care vizează administrația locală. Vom publica în continuare imagini cu parcări aiuritoare sau orice alt lucru care nu are vreo legătură cu administrația locală. Așteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Imaginile pe care ni le-ați transmis și încă nu au fost publicate, le vom păstra și vom verifica după alegeri dacă situațiile semnalate de dumneavoastră se mențin sau nu. De asemenea, imediat după alegeri, indiferent de numele viitorului primar, vom relua această rubrică, una care se bucură de un mare succes în rândurile cititorilor noștri. Suntem convinși că înțelegeți exact sensul deciziei noastre și vă invităm să ne fiți în continuare aproape!


19 Apr 2024 08:57 1382 vizualizari


Comentarii






1250 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1663 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1943 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2080 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV