CONTACT

Pregătire specială pentru absolvenții Școlii de Poliție Câmpina, repartizați în Prahova

- Actualitate -

Pregătire specială pentru absolvenții Școlii de Poliție Câmpina, repartizați în Prahova

În perioada 4-22 decembrie, absolvenții Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – promoția noiembrie 2023, repartizați la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, Serviciul Județean de Poliție Transporturi Prahova și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au participat la un program de pregătire.

Activitatea s-a desfășurat sub coordonarea Serviciului de Pregătire Profesională, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al invitatului special, plutonier adjutant în rezervă Florin Posea - Formator de formatori al unei academii de poliție afgane, în cadrul unei misiuni sub egida NATO NTMA în Afganistan. 
Programul de pregătire urmărește, ca întotdeauna, deprinderea principalelor coordonate ale carierei de polițist: tactica polițienească, instrucția tragerii cu armamentul din dotare, conducerea autospecialelor în regim prioritar și, nu în ultimul rând, pregătirea fizică și autoapărarea. Programul este constituit din trei componente: componenta teoretică - care vizează consolidarea cunoștințelor necesare pentru a răspunde eficient la cerințele complexe ale profesiei de polițist și necesităților actuale; componenta practică - urmărește perfecționarea modului de folosire a armamentului și mijloacelor din dotare; componenta de adaptare și integrare în specificul muncii de poliție se realizează prin participarea noilor încadrați la activități polițienești alături de polițiști cu experiență din structurile unde sunt repartizați.
Scopul programului de pregătire pus în aplicare la nivelul inspectoratului a fost acela de a îmbunătăți modul în care tinerii polițiști realizează intervenția la evenimentele sesizate și acționează pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, având ca țintă finală furnizarea unui serviciu polițienesc de calitate.
Acest stagiu nu a fost doar o etapă din cariera tinerilor polițiști, ci baza pe care își vor clădi parcursul profesional, după cum precizează IPJ Prahova.

(Foto - IJP Prahova)


29 Dec 2023 20:17 4491 vizualizari


Comentarii






145 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
407 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2179 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2838 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV