CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Surprize frumoase din partea administrației locale pentru elevele și profesoarele de la Poiana Câmpina

- Eveniment -

Surprize frumoase din partea administrației locale pentru elevele și profesoarele de la Poiana Câmpina

Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina s-au aflat și în acest an, de 8 Martie, în mijlocul copiiilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Primarul Alin Moldoveanu, colegii săi din Primărie și consilierii locali Ionuț Goran, Mihai Nițescu și Sebastian Iordache le-au oferit flori elevelor și cadrelor didactice, pentru doamnele profesoare existând și un cadou special, în semn de recunoștință pentru devotamentul lor față de copii și, în general, față de procesul educațional.

La școala din Poiana Câmpina, colectivul didactic formează o adevărată familie. Profesorii sunt uniți și dedicați meseriei lor, acesta fiind poate și "secretul" rezultatelor bune obținute de elevi la diverse concursuri și chiar la admiterea în liceu. În plus, aici, la școala din Poiana Câmpina au loc numeroase activități interesante, multe dintre ele făcute în parteneriat cu alte unități de învățământ din județ. Astăzi, de 8 Martie, doamnele profesoare au primit flori din partea reprezentanților administrației locale și un dar oferit în nume personal de primarul Alin Moldoveanu - un voucher cadou la SanConfind, valabil pe tot parcursul lunii martie, pentru un pachet cu proceduri de relaxare.
"Este o bucurie pentru mine să mă aflu în această zi specială în mijlocul doamnelor și domnișoarelor de la școală. Venim cu o floare și un gând frumos să ne încărcăm de energie de la acești copii minunați, așa cum o facem în fiecare an, la început de primăvară și nu numai. Aș vrea să le transmit un sincer La mulți ani tuturor femeilor!", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
"Astăzi, încă o dată, domnul primar Alin Moldoveanu ne-a surprins plăcut alături de echipa minunată pe care o are în cadrul Primăriei și Consiliului Local. Florile primite astăzi ne demonstrează că a fi femeie este un privilegiu și spun asta pentru că atunci când ne gândim la femeie ne gândim la frumos, la blândețe, la gingășie, la dragoste și armonie. Ne gândim cu drag la mamele noastre, pentru că această zi le este dedicată în special lor", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale din Poiana Câmpina, prof. Elena Nițu. (video)


08 Mar 2018 20:33 6749 vizualizari



Comentarii






1298 vizualizari 31 Mar 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2096 vizualizari 25 Mar 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2906 vizualizari 21 Mar 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
1914 vizualizari 17 Mar 2024 11:53

Gala folk ”Om bun”, în perioada 27-29 martie 2024, la Breaza

Primăria și Consiliul Local Breaza, Centrul Cultural ”Ion Manolescu” Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, organizează în ultima săptămână a lunii martie, la Breaza, Gala folk ”Om bun”, în memoria lui Victor Socaciu, eveniment ajuns la a patra ediție.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV