CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Catarge cu tricolorul, steagul Câmpinei și cel al Uniunii Europene, la intrările în municipiu

- Actualitate -

Catarge cu tricolorul, steagul Câmpinei și cel al Uniunii Europene, la intrările în municipiu

La sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia și pe Bulevardul Carol I, la intrarea dinspre Cornu, au fost montate câte trei catarge pe care au fost arborate drapelul național, cel al UE și cel al Câmpinei.  

Vă reamintim că despre acest subiect s-a discutat în cadrul ședințelor Consiliului Local Câmpina, când s-a propus marcarea Centenarului Marii Uniri și printr-un astfel de gest. La finalul lunii trecute, viceprimarul Adrian Pițigoi a anunțat că au fost comandate șase catarge, de opt metri înălțime și că vor fi montate cel târziu până la 15 noiembrie. Ei bine, au fost montate deja și au fost arborate și drapelele, de dimensiuni mai mari decât cele arborate în mod normal, în Câmpina, la diverse acțiuni festive. Catargele au fost comandate la o firmă de specialitate din Cluj-Napoca și au costat 15.822 lei (fără TVA). Deși inițial s-a propus arborarea drapelului României cu însemnele Centenarului, până la urmă a fost ales drapelul fără însemne. Ba mai mult, nu a fost arborat corect, deoarece, în conformitate cu Constituția României, culorile trebuie așezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roșu. Ceea ce nu se întâmplă în cazul de față.
În privința drapelului Câmpinei, acesta cuprinde doar stema, pe fundal alb, fără numele localității, pentru că aici există o problemă legată de aprobarea modelului de drapel de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.


12 Nov 2018 20:45 5043 vizualizari



Comentarii






  • 13.11.2018 17:32 diss Care UE???Care municipiu???Campina s a transformat intr un targ,cu strazi (calea doftanei.bobalna.muscelului....) care arata xe zeci de ani ca dupa bombardament iar mai nou,exact cand vine iarna,tot orasul e plin de gropi,de lucrari de canalizare sau ce or mai fi!Felicitari administratiei locale:primar.viceprimar.consilieri.city-manager-ului si tuturor alesilor locali care isi bat joc de campineni si de banii comunitati!
2483 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2582 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1430 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5261 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV