CONTACT

Polițiștii câmpineni au controlat în trei ore 140 de autovehicule și au reținut trei permise de conducere

- Actualitate -

Polițiștii câmpineni au controlat în trei ore 140 de autovehicule și au reținut trei permise de conducere

În cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, în intervalul orar 6.00-9.00, polițiștii din Câmpina au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Câmpina dar și în mediul rural, în localitățile Florești, Filipeștii de Pădure, Brebu și Telega. În acest context, polițiștii au controlat 140 de autovehicule, efectuând 119 de testări cu aparatul etilotest, dar și 5 cu aparatul DrugTest. În cadrul acțiunii au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.395 de lei. Totodată, au fost reținute trei permise de conducere (pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice) și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al au fost constatate două infracțiuni pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus o autoutilitară pe DJ101I în comuna Filipeștii de Pădure, sat Minieri în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Într-o altă situație, un bărbat în vârstă de 54 de ani a condus un autoturism, pe strada Voila din Câmpina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicand o valoare de  0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto cu caracter ilustrativ)


10 Nov 2022 18:47 2720 vizualizari


Comentarii






  • 10.11.2022 19:21 Dumitru Victor Intreb si eu ca un om batrin de 64+ , pe astia de controleaza cu aparatele pe care le au ii controleaza cineva , cit alcool au in aerul expirat ?
197 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
472 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2378 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2923 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV