CONTACT

PNL Câmpina dorește să-l excludă din partid pe consilierul local Florin Marcu

- Politică -

PNL Câmpina dorește să-l excludă din partid pe consilierul local Florin Marcu

Ședință importantă la PNL Câmpina, marți seară. Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a analiza activitatea consilierului local Florin Marcu și pentru a aproba excluderea acestuia din partid. Decizia finală o va lua conducerea județeană a PNL.

 

De mai multă vreme, Florin Marcu este considerat o problemă pentru PNL Câmpina și iată că, în această seară, Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a lua unele măsuri. Potrivit unor surse din cadrul partidului, din cei 11 membri ai BPL prezenți la ședință, 10 au votat pentru excluderea lui Marcu din PNL, iar un vot a fost nul. Potrivit acelorași surse, lui Florin Marcu i s-a reproșat în special că și-a luat mandatul de consilier local pe... persoană fizică, în sensul că participă la diverse întâlniri și vorbește în numele PNL fără a avea mandat din partea biroului de conducere a partidului. De asemenea, i-a mai reproșat că prejudiciază imaginea PNL prin comportamentul său, aici dându-se exemplu problemele create la Spitalul Municipal după ce Florin Marcu a devenit președinte al Consiliului de Administrație. Potrivit surselor noastre, toți membrii BPL au avut nemulțumiri la adresa consilierului local, iar explicațiile sale nu au convins Biroul Politic Local să-i mai dea o șansă. Acum, decizia BPL va fi comunicată Biroului Politic Județean al PNL Prahova, care va lua decizia finală. Dacă Florin Marcu va fi exclus din partid, va trebui să plece și din Consiliul Local, pentru că își pierde calitatea de membru al partidului pe listele căruia a fost ales.


15 Feb 2022 22:58 5010 vizualizari


Comentarii






  • 08.12.2022 11:41 Marcu După cum ați văzut: cine sapa groapa ăluia cade chiar el în ea și piatra se întoarce peste cel ce o pravaleste.
  • 13.03.2022 19:25 Petre Lucian = Marcu. Se laudă singur. Ha ha. Marcu trebuie să plece. Este nociv.
  • 11.03.2022 16:27 Lucian Marcu s-a copt. Lupta pentru oras. I_am urmarit activitatea din CL, e mai mult decat ok. ''Gasca'' vrea sa scape de el. E mai greu pentru ca e apreciat atat la judet cat si in PNL Campina. NU mor caii cand vor cainii. De la mine are un mare vot de incredere.
  • 20.02.2022 19:38 Anto Și cine ii va lua locul? Cojocaru de la Ocolul Silvic sau cine...
  • 16.02.2022 19:47 Catrinel Cam mult i-a trebuit PNL-ului sa isi dea seama cine e Marcu! Un individ urat pana si de colegii sai, care s-a ''remarcat'' in campania electorla jigning cu grosolonia caracteristica reprezentantii altor partide.
  • 16.02.2022 06:26 I..P. Marcu pe unde a fost a făcut prăpăd. La PNDC, PARTIDUL VERDE, PDL, PMP. Și acum și la PNL. Ultima ispravă: contract pe 7 ani din bani publici pentru firma cu iluminatul public
597 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1419 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1654 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1901 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV