CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Răzvan Iordache pleacă miercuri în Thailanda, pentru operația la coloană. Fie ca visul tău să devină realitate, Răzvan!

- Social -

Răzvan Iordache pleacă miercuri în Thailanda, pentru operația la coloană. Fie ca visul tău să devină realitate, Răzvan!

A sosit clipa mult așteptată pentru Răzvan Iordache, tânărul câmpinean care, după 22 de ani petrecuți în scaunul cu rotile, se află probabil în fața celei mai mari provocări a vieții sale. Mâine, 9 august, Răzvan pleacă în Thailanda, la clinica unde este programat pentru o intervenție la coloană. Operația va avea loc sâmbătă (12 august) și va consta în implantarea unui dispozitiv electronic de stimulare epidurală. Va urma apoi o perioadă de tratament și recuperare de 40 de zile.

"Momentul în care voi sta în picioare din nou și în care voi face primii pași vă este dedicat VOUĂ! Vă voi ține la curent în toată această perioadă. Am nevoie de gândurile, susținerea și rugăciunile voastre, acum mai mult decât oricând! Am emoții, dar Bunul Dumnezeu mă va ajuta să reușesc! Împreună, pas cu pas! Doamne ajută! Pentru cei care vor mai dori (bineînteles, dacă este posibil) să mă ajute, pentru că sigur voi avea nevoie de recuperare medicală, intens, vă rog să intrați pe site-ul meu vreausamergdinnou.ro. Mulțumesc mult! Multă sănătate tuturor si să ne auzim cu bine!", acesta este mesajul postat de Răzvan pe pagina sa de Facebook, cu câteva zile înaintea plecării în Thailanda.
Dumnezeu să te ajute, Răzvan, să-și împlinești visul! Să fii puternic, curajos și încrezător! Noi toți suntem aici și așteptăm vești bune de la tine!

103.022 euro este suma strânsă de Răzvan în urma campaniei umanitare cu adevărat extraordinare din cursul lunii martie a acestui an. O campanie care a unit zeci de mii de oameni, toți pentru Răzvan Iordache, pentru ca el să poată merge în Thailanda, la operație. Vă reamintim că dispozitivul electronic de stimulare epidurală este un tratament inovator şi revoluţionar pentru pacienţii cu traumatism vertebro-medular şi presupune implantarea în coloana vertebrală a acestui dispozitiv, care transmite curenţi electrici de medie şi joasă frecvenţă, care activează circuitele nervoase din măduva spinării. Implantarea stimulatorului se face în combinaţie cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creştere a celulelor stem, precum şi terapii tradiţionale suplimentare, toate urmate de un foarte complex program de recuperare medicală, de minimum 40 de zile. Prima intervenție de acest gen a avut loc la clinica din Thailanda în anul 2014.


08 Aug 2017 12:44 6319 vizualizari



Comentarii






1630 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1797 vizualizari 07 Apr 2024 22:10 Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV