CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În cazul Străzii Alexandru Vlahuță din Câmpina, rămâne cum am stabilit: NU se asfaltează

- Actualitate -

În cazul Străzii Alexandru Vlahuță din Câmpina, rămâne cum am stabilit: NU se asfaltează

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Câmpina s-a ridicat problema străzilor pe care s-au finalizat lucrările de canalizare (realizate prin HidroPrahova), dar carosabilul nu a mai fost adus la stadiul inițial. Și a fost dat exemplul Străzii Alexandru Vlahuță, străduța aceea mică, de 119 metri, din centrul Câmpinei, din spatele fostului Rio Pas.

Pe această stradă s-a introdus canalizarea menajeră, dar nu a mai refăcut nimeni carosabilul. Și strada arată mai rău ca o uliță. După cum au explicat reprezentanții Serviciului ADPP din cadrul Primăriei Câmpina, chiar dacă introducerea canalizării s-a încheiat de aproape un an, atâta vreme cât această canalizare nu a fost racordată la colectorul principal de pe Strada B.P. Hasdeu, nu se poate considera că lucrarea este finalizată. Iar despre recepția lucrării nici nu poate fi vorba, deoarece va exista o recepție finală când toate lucrările de canalizare incluse în proiectul finanțat prin HidroPrahova vor fi gata. Ceea ce nu se știe când se va întâmpla.
În situații similare se află și alte străzi, ca de exemplu Frații Golești, Câmpineanu (unde, din motive numai de HidroPrahova știute, în dreptul a cinci case nu s-a mai realizat canalizarea), Fabricii și altele. În cadrul ședinței CL la care s-a vorbit despre această situație, fostul viceprimar Ion Dragomir a propus ca Primăria să riște și să asflateze aceste străzi, "pentru că nimeni nu ne poate spune nimic de vreme ce constructorul nu și-a respectat obligațiile și nu a adus carosabilul la stadiul inițial". A răspuns actualul viceprimar, Adrian Pițigoi: "Riscăm în limite legale". Cu alte cuvinte, de vreme ce lucrările de canalizare nu sunt considerate încheiate și de vreme ce amplasamentul acestor străzi nu a fost preluat de la HidroPrahova, asfaltarea nu este posibilă. Iar de riscat, nu riscă nimeni, cu excepția câmpinenilor care-și rup picioarele sau mașinile pe aceste străzi.


04 Aug 2017 12:45 5192 vizualizari



Comentarii






  • 04.08.2017 19:39 Visan Adelin Dar cu str. Tineretului începută de trei ani ce aveți de gând domnilor așa ziși gospodari ai urbei ?
  • 04.08.2017 15:04 Alex Ar trebui sa ne mai mire...? Toate strazile vor avea de suferit datorita HidroPrahovei...
2511 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2615 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1468 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5498 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV