CONTACT

La Câmpina, mașinile cu marfă de la Târgul de Crăciun blochează un semafor și vizibilitatea la o trecere de pietoni

- Actualitate -

La Câmpina, mașinile cu marfă de la Târgul de Crăciun blochează un semafor și vizibilitatea la o trecere de pietoni

Mai mulți conducători auto ne-au semnalat pericolul care există de mai multe zile la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, în dreptul piațetei de la Ceas, acolo unde este amenajat Târgul de Crăciun.

Chiar în dreptul pasajului de la Ceas, dar și al trecerii de pietoni, sunt parcate mai multe dubițe de marfă, care nu doar că blochează vizibilitatea spre semafor pentru cei care vin dinspre intersecția de la ABC, dar acoperă și o parte importantă din banda a doua și chiar și din trotuar.
Acum, este adevărat că există și semafor deasupra benzii a doua a sensului de urcare, dar dincolo de blocarea semaforului de la nivelul trotuarului, este blocată și vizibilitatea față de capătul trecerii de pietoni dinspre Ceas. Nici pietonii nu văd când vin mașini, nici conducătorii auto nu au cum să vadă pietonii. Sigur, și unii și ceilalți ar putea să aștepte exclusiv culoarea verde a semaforului, dar cu toții știm cât atât pietonii, cât și conducătorii auto, mai ales în zona respectivă, au tendința de a forța trecerea. 
În plus, soluția ar fi extrem de simplă. Dacă niciunul dintre comercianții de la acest târg nu își poate căra marfa dintr-una dintre parcările din apropiere, unde nu ar încurca pe nimeni, nu ar fi mult mai simplu să își aducă marfa cu mașina exact acolo unde acum le parchează toată ziua, iar după ce descarcă să-și ducă mașinile într-una dintre parcările din zonă?! Parcă nu pare chiar atât de greu... Nici nu vrem să ne gândim ce s-ar întâmpla în nefericitul și nedoritul caz al vreunui accident rutier, care ar putea avea consecințe grave, și care s-ar putea produce acum în zona respectivă, într-o perioadă aglomerată, cum este cea premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.


09 Dec 2022 20:33 2982 vizualizari


Comentarii






  • 11.12.2022 10:37 Cetatean Edit: zone rezidențiale, comerciale și industriale
  • 10.12.2022 21:22 Cetatean @Rammstein, in țarile civilizate, orașele sunt imparțite in zone rezidențiale, comerciale și comerciale. Din punct de vedere administrativ, Campina este un dezastru.
  • 10.12.2022 12:16 Rammstein Bine că miliția stă ca haiduci pe la colturi,după copaci doar ,doar prinde un amărât!... O rușine!... Și daca tot veni vorba de lege, dle primar va solicit a nu știu câta oară verificarea firmele de vînzări mașini (rable) din zona muscel!...au transformat străzile în talciocuri si ateliere de reparații mașini!...cum au obținut acești cretini autorizație de funcționare fără a fi consultat vecinii... Este inadmisibil ca într-o zonă locuită s-o transformi într-un talcioc permanent... Vă rugăm luați măsuri, nu se mai poate locui de zgomot și poluare!... De ce n-au închiriat o locație unde să-și desfășoare activitatea, slavă domnului ca sunt destule în oraș!...
1928 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2010 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2220 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2061 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV