CONTACT

Adrian Pițigoi contraatacă și demonstrează că este numit președinte interimar al PMP Prahova

- Politică -

Adrian Pițigoi contraatacă și demonstrează că este numit președinte interimar al PMP Prahova

Așa cum promiteam ieri, când anunțam demiterea lui Adrian Pițigoi de la șefia PMP Câmpina, în cursul zilei de astăzi am primit un comunict de presă din partea lui Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

”Partidul Mișcarea Populară - Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20 martie 2022, prin hotărârea CEN nr. 37, dl. Ioan Adrian Pițigoi a fost numit președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova.
În consecință, de la data sus-menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Cătălina Nicoleta Bozianu nu mai reprezintă poziția oficială a partidului, iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept.
Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că președintele Partidului Mișcarea Populră este domnul Cristian Diaconescu, așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București - Partide politice, poziția 62. (tribunalulbucuresti.ro)
Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE), alături de PNL și UDMR.
Președinte interimar, Ioan Adrian Pițigoi”


06 Apr 2022 20:26 4093 vizualizari


Comentarii






573 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1379 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1642 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1887 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV