CONTACT

Proiectul Câmpinei privind amplasarea a 50 de insule ecologice digitalizate, aprobat de Ministerul Mediului. Finanțare prin PNRR

- Actualitate -

Proiectul Câmpinei privind amplasarea a 50 de insule ecologice digitalizate, aprobat de Ministerul Mediului. Finanțare prin PNRR

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a anunțat că au fost aprobate 167 de cereri de finanțare din partea autorităților locale pentru un număr total de 8.395 insule ecologice digitalizate, cu o valoare de 579 milioane lei. Printre cererile de finanțare aprobate se numără și cea depusă de Primăria Câmpina. Contractul de finanțare va fi semnat până la sfârșitul lunii februarie.

Câmpina a depus cerere de finanțare pentru 50 insule ecologice digitalizate supraterane, valoarea eligibilă a proiectului fiind de 2.459.750 lei. O insulă ecologică înseamnă un ansamblu de containere pentru colectarea separată a deșeurilor, containere protejate anti-vandalism și împotriva accesului neautorizat, dotate cu acces digitalizat pentru persoanele fizice arondate, cu modul GSM pentru transmisie date și cu o bază de date privind beneficiarii serviciului. Datele sunt utilizate într-un sistem digital, instrument principal de monitorizare și raportare, care oferă informații privind volumul și tipul de deșeuri colectate, precum și persoanele care introduc deșeurile în containere. Fiecare insulă ecologică deservește minimum 200 de locuitori/apartamente.

Foto - EcoGlobal, model insule ecologice


13 Feb 2023 07:37 3313 vizualizari


Comentarii






  • 13.02.2023 15:13 Costicla Astea nu sunt insule ecologice, sunt habe de gunoi si utilaje de a sifona fondurile. Avem nevoie de WC-uri publice nu de rahaturi din astea.
155 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
421 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2235 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2858 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV