CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă un accident pe DN1, la Nistorești. Două vehicule implicate - un TIR și o dubiță

- Social -

Încă un accident pe DN1, la Nistorești. Două vehicule implicate - un TIR și o dubiță

UPDATE - Potrivit SAJ Prahova, copilul de 10 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență. Cealaltă victimă a accidentului, o femeie de 60 de ani, a suferit tot un traumatism cranio cerebral. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești.

Un grav accident rutier s-a produs în jurul orei 18.15 pe DN1, la Nistorești, pe sensul de mers spre Brașov. În accident au fost implicate un TIR încărcat cu alimente și o dubiță încărcată cu legume. Două persoane sunt rănite, este vorba despre o femeie de 60 de ani și un băiat de 10 ani, cărora li se acordă asistență medicală la fața locului, iar apoi, cel mai probabil, vor fi transportate la spital. Din primele cercetări efectuate de polițiști, cauza probabil a accidentului este pătrunderea pe contrasens.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență intervine cu autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și un echipaj Smurd, la locul accidentului aflându-se, de asemenea, echipaje de poliție și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Raluca Vasiloae, în cele două vehicule se aflau mai multe persoane - cele două rănite, conducătorul TIR-ului, care nu a pățit nimic, dar și alte două persoane care nu au fost rănite și care au părăsit locul accidentului. Cel mai probabil, este vorba despre pasageri luați la ocazie și care nu au dorit să fie implicați în eveniment. Traficul este îngreunat pe DN1. 
Este al doilea accident rutier care se produce astăzi la Nistorești. Vă reamintim că, aproape de ora prânzului, două mașini s-au ciocnit la km 99, iar o femeie și un copil de 6 ani au ajuns la spital.
(Foto cu caracter ilustrativ)

Citiți și Două mașini s-au ciocnit pe DN1, la Nistorești. O femeie și un copil au ajuns la spital


07 Jul 2018 19:04 3966 vizualizari



Comentarii






1628 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
865 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2935 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1795 vizualizari 07 Apr 2024 22:10 Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV