La admiterea la Școala de Poliție din Câmpina și celelalte unități ale MAI, nu mai există limită superioară de vârstă pentru candidați

Social (Categoria articolului)

Noutăți importante pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Pentru sesiunea din ianuarie 2018, a fost eliminată limita superioară de vârstă, lucru care ne-a fost confirmat oficial de directorul instituției, comisar șef Vasile Tache.

Prin urmare, candidații trebuie să aibă 18 ani împliniți sau să îi împlinească în anul în care susțin examenul de admitere. În schimb, nu mai există limita superioară de vârstă, de 27 de ani, prevăzută până acum în condițiile și criteriile specifice admiterii la Școala de Poliție. După cum ne-a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, Vasile Tache, este foarte posibil să fie modificate și condițiile privind înălțimea candidaților, dar o decizie în acest sens va fi anunțată la sfârșitul săptămânii viitoare. În prezent, condiția este ca băieții să aibă minim 1,70 m, iar fetele - minim 1,65 m.
De asemenea, până la finalul săptămânii viitoare vor fi anunțate pe site-ul Școlii de Poliție și noutățile privind probele sportive, care urmează să fie susținute în sală și nu pe terenul de sport, ca până acum, având în vedere că admiterea se va desfășura iarna. După cum a afirmat comisar șef Vasile Tache, modificările care vor fi aduse condițiilor pentru admitere, cu siguranță vor fi în beneficiul candidaților. Prin urmare, vă recomandăm să urmăriți site-ul www.scoalapolitie.ro, unde vor fi postate toate informațiile legate de examenul de admitere - sesiunea ianuarie 2018.

Vă reamintim că examenul de admitere se va desfășura în perioada 13-21 ianuarie 2018, iar la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" sunt scoase la concurs 1.300 locuri, dintre care 16 pentru romi și 10 pentru alte minorități. Cererile de înscriere se depun la unitățile de recrutare (inspectoratele teritoriale) până la 5 decembrie 2017. Dosarele candidaților vor fi trimise la unitățile de învățământ până la 5 ianuarie 2018. Admiterea va avea loc în perioada 13-21 ianuarie și va consta, ca și până acum, în probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice) și proba scrisă - test grilă la limba română și o limbă străină. Durata studiilor pentru candidații admiși este de un an. 

Citiți și O nouă sesiune de admitere la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și la celelalte unități ale MAI, în ianuarie 2018

25953 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petruț Lucian Gheorghe 22.10.2017 14:27 Știți care este cea mai mare prostie,sa faci școala militară,așa era când am fost eu, sa lucrezi 16 ani și 9 luni, sa vina in ministru la interne, sa fii dat afara de trei ofițeri, care nu erau profesori, într-o comisie, niciunul având academia de politie, sa fii dat afară în baza unui test grila care nu s-au corectat pe loc. Care este logica să îmi spuneți dumneavoastră?
  • Cristina 22.10.2017 20:44 Probabil ca daca ar schimba si limita de inaltime,foarte multi am avea sansa sa ne indeplinim visul...

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.