CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

- Politică -

ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.

Născut la Câmpina în urmă cu 49 de ani, Liviu Davidescu este director de transporturi la o societate comercială importantă din Câmpina. Este căsătorit și are o fiică. A mai cochetat cu politica, dar a intrat efectiv în politică înaintea alegerilor din 2016, alegând ALDE. A ajuns până la funcția de vicepreședinte al organizației locale, apoi, odată cu plecarea întregii filiale la Partidul Prahova în Acțiune, a făcut același pas, fiind ales pe 31 ianuarie 2020 în funcția de vicepreședinte al noii formațiuni politice. Acum a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina din partea Partidului ProRomânia.
De unde și de ce această schimbare bruscă? ”Am simțit că nu mă regăsesc în ideologia Partidului Prahova în Acțiune, chiar dacă am acolo prieteni, foști colegi. Mă consider un om mai de stânga decât se manifesta Prahova în Acțiune și cred cu sinceritate și cu mai multă convingere în valorile promovate de ProRomânia. De altfel, cred că ALDE și ProRomânia au ceva în comun și îmi aduc aminte cu plăcere că ambele partide l-au susținut pe Mircea Diaconu la președinția României. Este un proiect nou, în care cred că pot face mai multe pentru Câmpina”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Candidatul ProRomânia îi invită pe câmpineni la un exercițiu de imaginație: ”Îmi doresc să devin primarul orașului meu natal pentru că mă doare că oamenii s-au obișnuit cu răul, sufăr că tinerii pleacă din oraș tocmai pentru că orașul nu le mai oferă mare lucru. Invit pe oricine să facă următorul exercițiu de imaginație - plecați pe strada principală a Câmpinei de la Casa Tineretului până pe Câmpinița și dacă mergeți cu atenție îmi veți da dreptate. Casa Tineretului trebuie să redevină un loc pentru tineri, un loc viu, în care să se întâmple ceva și care, de ce nu, să și producă bani. Nu voi lua punct cu punct tot bulevardul central, dar mă voi opri la Cinematograf. Eu îl consider cel mai capitalist loc din copilăria mea în perioada comunistă. Aici am văzut filme remarcabile. Cine nu a mers cu iubita lui la film, cine nu s-a bucurat de atmosfera de aici... Da, mă doare că nu există în Câmpina niciun loc în care tinerii să se poată distra, să se poată relaxa, să se simtă bine, să socializeze. Cred că trebuie să începem o reconstrucție pe baze solide, de asta are nevoie Câmpina!”


17 Feb 2020 21:37 6760 vizualizari


Comentarii


  • 18.02.2020 17:08 Dumitrache I. Eu tot mai sper ca Marian Nistor sa aibă loc de alții, mai devreme sau mai târziu și sa candideze.
  • 17.02.2020 22:48 Ioku Nu il cunosc pe acest domn,insa are fata de primar.Din partea lui Tiseanu sa va asteptati la aruncat cu noroi.Daca tineri precum Nistor,Grama candideaza ii vor trimite pe Tiseanu si Pitigoi la curatat coceni,isi vor lua teapa de la campineni grosolan.
1698 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1445 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1566 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
779 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV