ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Politică (Categoria articolului)

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.

Născut la Câmpina în urmă cu 49 de ani, Liviu Davidescu este director de transporturi la o societate comercială importantă din Câmpina. Este căsătorit și are o fiică. A mai cochetat cu politica, dar a intrat efectiv în politică înaintea alegerilor din 2016, alegând ALDE. A ajuns până la funcția de vicepreședinte al organizației locale, apoi, odată cu plecarea întregii filiale la Partidul Prahova în Acțiune, a făcut același pas, fiind ales pe 31 ianuarie 2020 în funcția de vicepreședinte al noii formațiuni politice. Acum a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina din partea Partidului ProRomânia.
De unde și de ce această schimbare bruscă? ”Am simțit că nu mă regăsesc în ideologia Partidului Prahova în Acțiune, chiar dacă am acolo prieteni, foști colegi. Mă consider un om mai de stânga decât se manifesta Prahova în Acțiune și cred cu sinceritate și cu mai multă convingere în valorile promovate de ProRomânia. De altfel, cred că ALDE și ProRomânia au ceva în comun și îmi aduc aminte cu plăcere că ambele partide l-au susținut pe Mircea Diaconu la președinția României. Este un proiect nou, în care cred că pot face mai multe pentru Câmpina”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Candidatul ProRomânia îi invită pe câmpineni la un exercițiu de imaginație: ”Îmi doresc să devin primarul orașului meu natal pentru că mă doare că oamenii s-au obișnuit cu răul, sufăr că tinerii pleacă din oraș tocmai pentru că orașul nu le mai oferă mare lucru. Invit pe oricine să facă următorul exercițiu de imaginație - plecați pe strada principală a Câmpinei de la Casa Tineretului până pe Câmpinița și dacă mergeți cu atenție îmi veți da dreptate. Casa Tineretului trebuie să redevină un loc pentru tineri, un loc viu, în care să se întâmple ceva și care, de ce nu, să și producă bani. Nu voi lua punct cu punct tot bulevardul central, dar mă voi opri la Cinematograf. Eu îl consider cel mai capitalist loc din copilăria mea în perioada comunistă. Aici am văzut filme remarcabile. Cine nu a mers cu iubita lui la film, cine nu s-a bucurat de atmosfera de aici... Da, mă doare că nu există în Câmpina niciun loc în care tinerii să se poată distra, să se poată relaxa, să se simtă bine, să socializeze. Cred că trebuie să începem o reconstrucție pe baze solide, de asta are nevoie Câmpina!”

5798 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioku 17.02.2020 22:48 Nu il cunosc pe acest domn,insa are fata de primar.Din partea lui Tiseanu sa va asteptati la aruncat cu noroi.Daca tineri precum Nistor,Grama candideaza ii vor trimite pe Tiseanu si Pitigoi la curatat coceni,isi vor lua teapa de la campineni grosolan.
  • Dumitrache I. 18.02.2020 17:08 Eu tot mai sper ca Marian Nistor sa aibă loc de alții, mai devreme sau mai târziu și sa candideze.

Politică

2540 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2551 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3235 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.