CONTACT

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

- Politică -

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

„Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru prahoveni şi pentru aleşii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat şi să ofer continuitate la nivelul Consiliului Judeţean. Împreună cu aceşti oameni – primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni – am reușit să facem în trei ani, în Prahova, ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte. Avem contracte pe fonduri europene de peste trei miliarde de euro”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.
În legătură cu dosarul penal care îl vizează, Iulian Dumitrescu susţine că are dreptul legal şi constituţional de a candida, colaborează cu instituţiile de cercetare penală, se consideră nevinovat şi aşteaptă o soluţie cât mai rapidă din partea Justiţiei.
Vă reamintim că Iulian Dumitrescu este urmărit penal sub control judiciar de DNA pentru că ar fi primit mită 16 milioane de lei dintr-o sumă totală de 47 milioane lei ceruți pentru un contract din bani publici.
Dincolo de această situație, Iulian Dumitrescu și-a pus partidul într-o situație extrem de delicată, anunțând că demisionează din toate funcțiile de conducere pe care le deține în PNL, iar în realitate a demsionat doar din cea de prim-vicepreședinte la nivel național. A rămas președintele PNL Prahova, chiar și după ce președintele PNL, Nicolae Ciucă, garanta într-o emisiune TV că Dumitrescu este doar simplu membru de partid, fără funcții politice.


24 Apr 2024 19:06 766 vizualizari


Comentarii






  • 25.04.2024 20:00 Duta Niculae Încă o dată s-a demonstrat ca bunul simț,lipsa de respect pentru oamenii acestui județ,că moralitatea și educația lipsesc cu desăvârșire!!!! Ce respect pentru oameni,lupta pentru”ciolan”dorința de a se pune la loc sigur față de o justiție cinstită(dacă ar exista)l-a determinat pe acest individ să-și depună o nouă candidatură! Noi populația județului putem să decidem acum!!!!!!!
3 vizualizari 05 May 2024 10:54 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
1402 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1651 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1738 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV