CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Foștii candidați la Primăria Câmpina. LIVIU BRICIU: ”60% dintre problemele Câmpinei s-ar rezolva dacă am schimba mentalitatea oamenilor cu una constructivă”

- Politică -

Pe 27 martie 2021 se împlinesc șase luni de la alegerile locale din septembrie 2021, alegeri în urma cărora Alin Moldoveanu (independent) a devenit primarul Câmpinei, iar în Consiliul Local au intrat consilieri de la opt partide și un independent. La jumătate de an de la acel moment, am dorit să purtăm un dialog cu foștii candidați la funcția de primar, să vorbim "la rece" despre alegeri, despre actuala administrație locală, despre Câmpina. Din păcate, din diverse motive, ocupanții locurilor al doilea și al treilea la alegerile pentru funcția de primar - Nicolae Moisescu (PSD-ProRomânia-PPU) și Cătălin Florescu (USR-PLUS și PNL) - au refuzat destul de elegant un dialog cu noi pe temele menționate. După Adrian Pițigoi, acum vă prezentăm punctele de vedere ale ocupantul locului al cincilea - Liviu Briciu (Partidul Oamenilor Liberi), care a obținut 4,61% din voturile exprimate de câmpineni.

Liviu Briciu este singurul dintre candidații la funcția de primar de la alegerile din urmă cu șase luni, care a acceptat să continue promovarea unor proiecte din postura de consilier local. Pentru că, vă reamintim, Nicolae Moisescu (PSD), Cătălin Florescu (USR PLUS) și Adrian Pițigoi (PMP) au renunțat la mandatele de consilieri locali. Liviu Briciu este în prezent președintele Comisiei de Cultură, Sănătate, Sport din Consiliul Local Câmpina.
În privința rezultatului obținut la alegerile pentru funcția de primar, Liviu Bricu se declară ”mulțumit”, dar mai adaugă că ”am avut 600 și un pic de voturi, dacă aș fi avut 800 sau chiar 1.000, poate aș fi avut moralul mai ridicat”. Briciu a mai vorbit și despre posibilele explicații care au dus la acest scor, dar a abordat și alte lucruri interesante legate de alegerile din urmă cu șase luni. (video)
În privința activității din Consiliul Local, Liviu Briciu spune: ”Tot Consiliul Local s-a mișcat destul de bine, au fost niște acțiuni de reglare a unor metehne vechi, începând cu deblocarea fondurilor europene și continuând cu altele. Nu o să vedem, însă, niște evoluții spectaculoase ale Câmpinei în primii doi ani. Toate acțiunile noastre de acum vizează doar reașezarea pe niște principii sănătoase a orașului, prin eliminarea, în primul rând, a dublei măsuri. Întâi trebuie să oprim căderea liberă în care se află orașul și care este dureroasă, dar apoi trebuie să începem să și construim. Cu puțin răbdare și încredere, acest Consiliul Local ar putea avea rezultate pozitive”. De asemenea, Liviu Briciu a amintit despre înființarea Centrului Cultural, proiectul său de suflet, dar a povestit cu umor și cum a fost dat afară de la bazinul de înot didactic, chiar dacă este președintele Comisiei de Sport din Consiliul Local. (video)
Ce ar fi fost diferit în Câmpina de astăzi cu Liviu Briciu primar? ”Nu cred că aș fi rezolvat prea multe. Politicul are o mare influență în votul din Consiliul Local, dar cred că aș fi fost mult mai curajos, pentru că nu mă leagă nimic de politic, însă nu cred că aș fi avut rezultate. Curajul meu, probabil, ar fi fost în zadar și aș fi fost dezamăgit, așa cum sunt și acum de viteza cu care se desfășoară lucrurile și greutatea cu care pot să explic unora dintre colegi că lucrurile trebuie să fie altfel. 60% dintre problemele Câmpinei s-ar rezolva dacă am schimba mentalitatea oamenilor cu una constructivă”, a afirmat Liviu Briciu.


25 Mar 2021 19:30 7642 vizualizari


Comentarii


  • 30.03.2021 11:26 MIKI Bla,bla,bla, dupa 6 luni nimic ,zero,luati banii degeaba,mai uitati-va si in declaratiile voastre de avere,vreti sa inchideti cateva institutii emlematice ale orasului ca sunt nerentabile ,dar de ce nu renuntati voi la salariul de consilier ca in tarile adevarate,...Va mai trebuie si functii in consiliile de administratie de la scoli si licee.Stau si ma intreb daca ne trebuie chiar atatia consilieri.Ce parare aveti domnule Primar.......
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
620 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1441 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV