CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (V). Medicina muncii, Cardiologie, Pediatrie și Ortopedie

- Sănătate -

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (V). Medicina muncii, Cardiologie, Pediatrie și Ortopedie

Spitalul SanConfind și-a început activitatea în aprilie 2015, prin darea în folosință a secției Recuperare medicală. Ulterior, au fost deschise alte secții, dar și cabinete în cadrul Policlinicii SanConfind, unitatea oferind astăzi servicii de calitate în 19 specialități medicale: obstetrică-ginecologie, dermato-venerologie, endocrinologie, recuperare medicală, pediatrie-neonatologie, gastroenterologie, diabetologie, ortopedie, pneumologie, cardiologie, chirurgie generală, neurochirurgie, urologie, medicină internă, medicina muncii, psihologie, oftalmologie, O.R.L., neurologie. Spitalul are, în prezent, patru secții: recuperare medicală, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, ortopedie-traumatologie.

De asemenea, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în cadrul Departamentului de imagistică medicală (investigații RMN, tomografii computerizate, radiografii digitale, mamografii 3D, ecografii, osteodensitometrii). O mare adresabilitate are medicina de laborator, cu cele două centre de recoltare: la Poiana Câmpina și la Câmpina – Casa cu Lei. În laboratorul propriu din clădirea spitalului se efectuează o mulțime de analize complexe de sânge și de alte probe biologice, teste RT-PCR Covid-19, teste rapide antigen, teste pentru anticorpi-probă de sânge Covid-19. Toți medicii – angajați sau colaboratori, sunt profesioniști recunoscuți. Majoritatea medicilor cu care SanConfind a încheiat contracte de colaborare vin de la spitale de renume din București și Ploiești. Continuăm prezentarea în serial a cabinetelor medicale din Policlinica SanConfind. Astăzi vom vorbi despre cabinetele de Medicina muncii, Cardiologie, Pediatrie și Ortopedie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990.

Cabinetul Medicina muncii
Firmele/organizațiile care doresc un parteneriat cu Centrul Medical SanConfind, pentru servicii de medicina muncii, pot încheia contracte pentru angajați, conform normelor în vigoare. Prețurile sunt avantajoase pentru angajatori, iar serviciile vor fi efectuate cu promptitudine. Medicina muncii, numită în trecut și medicină industrială, este ramura medicinei care se ocupă cu menținerea sănătății la locul de muncă. În țara noastră, un început organizatoric a fost în 1920, cu crearea Departamentului Muncii și Ocrotirii Sociale, cu preocupări în domeniul “medicinii asigurărilor și igienei industriale”. În 1951, se organizează centre sanitare și antiepidemice în toată țara, având și o secție de igienă industrială.

Cabinetul de Cardiologie
Consultațiile presupun o evaluare clinică amănunțită, complexă, prin examen ecocardiografic, EKG, la care, în funcție de patologia depistată, se poate adăuga monitorizare Holter EKG, respectiv monitorizare Holter TA. Încercăm, în acest fel, să realizăm o prevenție primară a bolilor cardiovasculare prin depistarea precoce a factorilor de risc asociați cu apariția bolii cardiace ischemice. Ischemia este o stare patologică constând în diminuarea sau întreruperea circulației sangvine într-un organ, provocată de un spasm arterial sau de astuparea unui vas. De asemenea, dacă ați avut deja un eveniment cardiovascular (de exemplu, infarct miocardic sau AVC – accident vascular cerebral), dorim să realizăm o prevenție secundară eficientă pentru a împiedica apariția unui nou eveniment acut de acest fel.

Cabinetul de Pediatrie
Lucrăm în strânsă colaborare cu medicii noștri de recuperare, de pneumologie, cardiologie, ortopedie, dermatologie etc. Ne dorim ca, pe parcursul vizitelor dumneavoastră la medicul pediatru sau la medicul neonatolog, să aveți tot confortul necesar, timp de așteptare minim și rezolvarea rapidă a tuturor problemelor de sănătate ale copilului. Tratamentul bolilor întâlnite la copii, în special la cei mai mici, este diferit față de cel al adulților. Începutul pediatriei românești s-a întâmplat în 1897, când dr. Maria Cutarida Hratunescu, prima femeie medic din România, a luat inițiativa creării unui cămin pentru îngrijirea copiilor abandonați.

Cabinetul de Ortopedie
Denumirea completă a specialității este ”ortopedie și traumatologie”. Este o specialitate chirurgicală care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor congenitale și dobândite, traumatice și netraumatice, ale aparatului locomotor. Între ortopedie și traumatologie, cele două componente ale disciplinei, există o anumită diferență. Aparatul locomotor al corpului uman, constituit din 206 oase, 310 articulaţii, 439 de muşchi, tendoane, nervi periferici, vase sanguine magistrale şi periferice, cu un specific anatomic şi funcţional, este afectat de diverse patologii, cu particularităţi de manifestare şi evoluţii diferite. Termenul ortopedie a fost propus de renumitul savant şi chirurg francez Nicolas Andry (1658 – 1747). „Ortopedie” este constituit din două cuvinte din greaca veche: orthos – drept, corect; paideia – educarea copiilor, instruire (ulterior, a fost înţeles cu sensul latinesc al cuvântului pedes – picioare). Termenul traumatologie îşi are provenienţa tot de la două cuvinte greceşti: trauma – rană, leziune şi logos – ştiinţă. Din aceste considerente, traumatologia este ştiinţa despre leziunile corpului uman. Leziuni pot avea toate organele și regiunile anatomice ale corpului uman şi toate s-ar cuveni să fie studiate de traumatologie, după cum se practică în unele ţări ale lumii (SUA, Canada etc.). În multe state europene, printre care și România, traumatologii se ocupă doar de leziunile aparatului locomotor, iar de leziunile altor organe sau regiuni anatomice se ocupă alți medici specialiști (de exemplu, traumatismele craniocerebrale le revin specialiştilor în neurologie şi neurochirurgie).


22 Feb 2022 19:23 3840 vizualizari



Comentarii






1728 vizualizari 29 Feb 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2195 vizualizari 03 Feb 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
1926 vizualizari 02 Nov 2023 09:48

SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante

Centrul Medical SanConfind, cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova, se numără printre spitalele din România în care nu s-au întâmplat cazuri de infecții nosocomiale (intraspitalicești). Este, de asemenea, tot mai cunoscută Maternitatea SanConfind, care reprezintă nu doar una dintre cele mai moderne din țară, ci și una dintre cele mai sigure, în care nașterile se efectuează în absolută siguranță, cu multă grijă și empatie din partea personalului unității pentru fiecare pacientă. În rândurile care urmează veți putea afla cum a ajuns la spitalul din Poiana Câmpina dr. Roxana Dumitru, medic specialist obstetrică-ginecologie, care lucrează de aproape patru ani la SanConfind, ce sfaturi are pentru femeile însărcinate și de ce le recomandă cu toată căldura să vină la SanConfind pentru consultații. 

citeste mai mult
1662 vizualizari 09 Oct 2023 19:25

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, scrisoare deschisă a conducerii Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

10 Octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iar tema stabilită de Organizația Mondială a Sănătății pentru anul 2023 este ”Our minds, our rights”. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV