CONTACT

Elevii din Câmpina, care au terminat anul școlar cu 10, au fost premiați de primarul municipiului

- Actualitate -

Elevii din Câmpina, care au terminat anul școlar cu 10, au fost premiați de primarul municipiului

Cei 95 de elevi din municipiul Câmpina, din ciclurile gimnazial și liceal, care au terminat anul școlar 2021-2022 cu media 10, au fost invitați astăzi la Primărie și premiați de primarul Alin Moldoveanu. De asemenea, au fost premiate și cele patru eleve de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat.

Pentru că elevii sunt deja în vacanță, aproximativ 80% dintre cei care au terminat anul școlar cu 10 au dat curs invitației primarului. Ceilalți își vor primi premiile (plachete și seturi de pixuri/stilouri) la începutul viitorului an școlar. Mulți dintre elevi au venit însoțiți de părinți, dar și de directorii unităților de învățământ sau cadre didactice de la școlile respective. "Avem 95 de copii de 10! Le-am oferit câte o Diplomă de Excelență și un cadou pentru a le arăta cât de mult îi prețuiesc și cât de mândru sunt ca primar, ca părinte, ca om, de performanțele lor școlare! Îi felicit pe toți copiii, le urez mult succes mai departe și îi asigur că vor avea întotdeauna în mine un partener de dialog și un prieten. Sincere felicitări cadrelor didactice pentru dăruirea lor! Felicitări din inimă și părinților, pentru implicare și pentru eforturile pe care le fac! Trebuie să vă spun că premiile oferite au fost sponsorizate de mine personal și am făcut-o din tot sufletul!", a scris primarul Alin Moldoveanu pe pagina sa de Facebook.
O Diplomă de Excelență a fost oferită și Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", pentru performanțele elevilor și dascălilor în anul școlar care s-a încheiat. Menționăm faptul că elevele de la CNNG, care au obținut 10 la bacalaureat, au terminat și anul școlar cu media generală 10.

Citiți și: BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România


29 Jun 2022 21:28 4019 vizualizari


Comentarii






  • 04.07.2022 10:06 Neagu Lucian Felicitări domnule Primar ! Sunteți un om deosebit. Demult Câmpina nu a mai avut un primar care să fie atât de implicat în viața locuitorilor ei.
  • 30.06.2022 12:26 Balasa Violeta "Atunci când s-au împărțit bunurile lumii, românul a ajuns ultimul. Sfântul Petru îl întreabă pe Dumnezeu: - Doamne, am împărțit inteligenta, altruism, compasiune etc, n-a mai rămas nimic, și a venit și românul, ce-i dăm? Dumnezeu după un moment de gândire spune: dă-le diplome!..."
  • 30.06.2022 07:58 ALINA FELICITARI COPIILOR! DAR NU IMI PLACE CA UNII SE FOLOSESC DE ACESTI COPII PENTRU IMAGINEA PROPRIE. CREDETI-MA CA ACEST FAPT MI SE PARE CEL MAI JOSNIC LUCRU.
  • 29.06.2022 22:12 Ion Popescu Felicitări copiilor, cadrelor didactice și Primăriei pentru inițiativă. Păcat ca apar în poze persoane care nu au legătură cu actul educațional. Ce or fi căutând, acolo?
1721 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2303 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3276 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3318 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV