CONTACT

SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante

- Sănătate -

SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante

Centrul Medical SanConfind, cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova, se numără printre spitalele din România în care nu s-au întâmplat cazuri de infecții nosocomiale (intraspitalicești). Este, de asemenea, tot mai cunoscută Maternitatea SanConfind, care reprezintă nu doar una dintre cele mai moderne din țară, ci și una dintre cele mai sigure, în care nașterile se efectuează în absolută siguranță, cu multă grijă și empatie din partea personalului unității pentru fiecare pacientă. În rândurile care urmează veți putea afla cum a ajuns la spitalul din Poiana Câmpina dr. Roxana Dumitru, medic specialist obstetrică-ginecologie, care lucrează de aproape patru ani la SanConfind, ce sfaturi are pentru femeile însărcinate și de ce le recomandă cu toată căldura să vină la SanConfind pentru consultații. 

”Am ajuns să lucrez la SanConfind la îndemnul colegului meu, doctorul Adrian Nica, și-i mulțumesc domnului doctor pe această cale, fiindcă sunt foarte mulțumită, deoarece în acest spital pot să-mi fac meseria așa cum îmi place și așa cum și-ar dori orice medic. Am fost primită în spital surprinzător de bine, aici am întâlnit un colectiv închegat, prietenos și centrat pe satisfacția pacienților. Mi-a plăcut foarte mult faptul că în SanConfind, în toată această perioadă, am reușit să fiu eu, ca om, dar în primul rând ca doctor. Mi-am exercitat, în deplinătatea frumuseții sale riguroase, meseria de medic, observând cu bucurie că aici se respectă cu strictețe normele de bună practică medicală aflate în vigoare pe teritoriul țării noastre”, ne-a declarat dr. Roxana Dumitru.

Fără compromisuri în realizarea actului medical
”Nu facem compromisuri în realizarea actului medical și în conduita corespunzătoare pentru pacienții noștri. Mă bucură faptul că aici se respectă adevărul medical, aici pot să spun cu fermitate NU în fața unei potențiale proceduri medicale cu care nu sunt de acord. De exemplu, ne vin pacienți din întreaga țară, care au primit o indicație medicală de a efectua o procedură invazivă de sarcină, respectiv: amniocenteză sau biopsie de vilozități coriale. În medicină, ca și în viața de toate zilele, este mai ușor de spus DA (iar aici, bineînțeles, s-ar putea include anumite avantaje, interese comerciale) și este mult mai greu să spui NU. Ei bine, în Spitalul SanConfind atât eu, cât și bunii mei colegi doctori avem verticalitatea să spunem NU procedurilor care nu sunt indicate pentru pacient. V-aș mai putea da și alte exemple. Eu mă ocup îndeaproape de medicina materno-fetală și am o bună experiență în efectuarea de proceduri invazive. Însă acestea se fac cu o indicație medicală clară și corectă. Ca urmare, noi efectuăm procedura invazivă atunci când rezultatul de la dublul test este anormal, adică ne iese că pacienta ar avea un risc crescut de malformații sau anomalii cromozomiale, cum le spunem noi. Sau atunci când detectăm la ecografie anumite anomalii care au sancțiunea efectuării unei proceduri invazive. De asemenea, avem și niște situații genetice particulare, atunci când părinții sunt ambii purtători pentru diverse afecțiuni genetice cu transmitere recesivă, caz în care este obligatoriu ca să testăm produsul de concepție, pentru ca el să nu fi moștenit boala. Este ok să fie purtător, dar nu este ok să fi moștenit boala”, a afirmat dr. Roxana Dumitru.

Femeile însărcinate, invitate să vină la SanConfind pentru consultații și naștere
”Le invit pe toate viitoarele mămici care citesc acest articol să-și urmărească sarcina la SanConfind, un spital în care pacientul este bine primit, iar serviciile medicale au prețuri decente. Încurajăm pacienții să vină din toate colțurile țării. Eu fac naveta de câțiva ani și nu-mi este greu, ba dimpotrivă, cred c-o să continui să fac lucrul ăsta mult timp de-aici încolo. De ce recomand cu toată căldura Spitalul SanConfind? Pentru că aici practicăm o medicină, cum spuneam, centrată pe nevoile pacientului și îmi place să cred că eu și toți colegii mei din această unitate spitalicească deosebită –  doctorii, asistentele și întreg personalul auxiliar – ne tratăm pacienții așa cum am vrea să fim noi tratați. Eu încă nu sunt mamă și spun cu oarecare regret chestia asta, însă m-aș bucura ca atunci când și eu o să fiu în postura de pacientă gravidă, să beneficiez de servicii medicale așa cum sunt ele performate în acest spital. Mi-aș urmări sarcina aici cu mare drag și vă sfătuiesc și pe voi, viitoare mămici, să veniți la SanConfind și să trecem împreună prin această etapă frumoasă din viața voastră... și a noastră”, este mesajul medicului Roxana Dumitru, specialist obstetrică-ginecologie. (P)


02 Nov 2023 09:48 1989 vizualizari


Comentarii






2005 vizualizari 26 Apr 2024 07:45 Operație în premieră la Spitalul SanConfind

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

citeste mai mult
604 vizualizari 24 Apr 2024 21:16 Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

citeste mai mult
1785 vizualizari 29 Feb 2024 20:11 Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2246 vizualizari 03 Feb 2024 19:15 Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV