Terapie cu ozon la singura clinică specializată din Câmpina

Sănătate (Categoria articolului)

Ozon Clinic Teraphy funcționează în Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr.31. Este o clinică privată la care principalul tip de tratament aplicat este cel cu ozon, un remediu fără durere și cu efect imediat. Tratamentul este asigurat de dr. Mihaela Unguru, medic specialist în ozonoterapie.

Ozonoterapia este un tratament modern, oferind remedii fără durere şi cu efect imediat pentru foarte multe tipuri de probleme medicale. De la dureri ale încheieturilor, la dureri ale spatelui sau coloanei vertebrale, de la tratamente estetice şi de anti-îmbătrânire şi până la probleme mai complexe, inclusiv legate de stres şi alte probeleme medicale asociate -  toate îşi au o rezolvare în ozonoterapie. La Ozon Clinic Therapy se pot face, de asemenea, şi autohemoterapii, practic, o ozonoficare a sângelui, care este apoi reintrodus în circuitul sangvin cu efecte benefice pentru organism. Ceea ce este extrem de important – ozonoterapia nu are, practic, contraindicaţii. Prin urmare, o astfel de şedinţă de terapie nu poate fi decât benefică, indiferent dacă vrei doar să te relaxezi sau vrei să nu mai ai dureri cauzate de diverse afecţiuni.
Pentru relații și programări la Ozon Clinic Therapy  – de luni până vineri, între orele 8.30 – 18.30, la numerele de telefon 0344.198.541 sau 0720.284.849 ori pe e-mail: office.clinictherapy@gmail.com.

16035 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Farcus Octavian 29.03.2020 17:44 Buna ziua!Doresc sa iau legatura cu dumneavoastra, in vederea tratarii cu procedura ozono-terapie!Va multumesc!
  • Colezea Ion 11.07.2020 18:13 Buna ziua ! Vă rog să îmi spuneti câteva preturi pe ședință sau pachet ? Vă mulțumesc!
  • Daniela 19.11.2020 07:31 Buna dimineata, as dori Sa stiu Daca faceti si apa ozonata si deasemenea Daca pot face niste sedinte de autohemoterapie. Care este pretul la amandoua? Va Multumesc, Daniela 0721 583 952

Sănătate

1411 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

1983 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

589 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.

187 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.