CONTACT

Scurt și la... subiect, cu Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina

- Interviuri -

Scurt și la... subiect, cu Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Dan Ioan Mușat are aproape 43 ani și este executor judecătoresc, dar discuția noastră s-a purtat cu omul politic Dan Ioan Mușat, președinte al Organizației Câmpina a PSD. Ocupă această funcție din anul 2020, ca președinte interimar, apoi, după aproximativ un an și jumătate, ca președinte ales. 
Din interviul ”Scurt și la... subiect” cu președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, veți afla, printre altele, ce își dorea să devină atunci când era elev, ce materii i-au plăcut la școală, dar și care este cel mai extavagant lucru pe care l-a făcut în viață, unul absolut uluitor și pe care, probabil, că mulți nu și-l pot imagina. Ne-a mărturisit că politica este un hobby, iar dacă nu ar fi făcut politică... vă lăsăm să descoperiți ce i-ar fi plăcut să facă. De asemenea, veți afla care sunt preferințele sale în materie de filme, cărți, dar și din punct de vedere culinar, ce crede despre tatuaje, ce cadouri i-au rămas aproape de suflet. În final, Dan Ioan Mușat ne-a spus unde se vede peste zece ani, dar și unde vede Câmpina din punct de vedere al dezvoltării sale peste un deceniu.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu omul politic Dan Ioan Mușat, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu profesor Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina


04 Mar 2024 19:05 2007 vizualizari


Comentarii






1633 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1685 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2244 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2369 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV