CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina

- Interviuri -

Scurt și la... subiect, cu Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Dan Ioan Mușat are aproape 43 ani și este executor judecătoresc, dar discuția noastră s-a purtat cu omul politic Dan Ioan Mușat, președinte al Organizației Câmpina a PSD. Ocupă această funcție din anul 2020, ca președinte interimar, apoi, după aproximativ un an și jumătate, ca președinte ales. 
Din interviul ”Scurt și la... subiect” cu președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, veți afla, printre altele, ce își dorea să devină atunci când era elev, ce materii i-au plăcut la școală, dar și care este cel mai extavagant lucru pe care l-a făcut în viață, unul absolut uluitor și pe care, probabil, că mulți nu și-l pot imagina. Ne-a mărturisit că politica este un hobby, iar dacă nu ar fi făcut politică... vă lăsăm să descoperiți ce i-ar fi plăcut să facă. De asemenea, veți afla care sunt preferințele sale în materie de filme, cărți, dar și din punct de vedere culinar, ce crede despre tatuaje, ce cadouri i-au rămas aproape de suflet. În final, Dan Ioan Mușat ne-a spus unde se vede peste zece ani, dar și unde vede Câmpina din punct de vedere al dezvoltării sale peste un deceniu.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu omul politic Dan Ioan Mușat, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu profesor Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina


04 Mar 2024 19:05 2356 vizualizari


Comentarii


2014 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1365 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1381 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2358 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV