CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Foștii candidați la Primăria Câmpina. DANIEL IONIȚĂ: ”Sunt bucuros că în Strategia de Dezvoltare Locală se regăsesc și proiectele mele”

- Politică -

Pe 27 martie 2021 se împlinesc șase luni de la alegerile locale din septembrie 2021, alegeri în urma cărora Alin Moldoveanu (independent) a devenit primarul Câmpinei, iar în Consiliul Local au intrat consilieri de la opt partide și un independent. La jumătate de an de la acel moment, am dorit să purtăm un dialog cu foștii candidați la funcția de primar, să vorbim "la rece" despre alegeri, despre actuala administrație locală, despre Câmpina. Din păcate, din diverse motive, ocupanții locurilor al doilea și al treilea la alegerile pentru funcția de primar - Nicolae Moisescu (PSD-ProRomânia-PPU) și Cătălin Florescu (USR-PLUS și PNL) - au refuzat destul de elegant un dialog cu noi pe temele menționate. După ce am discutat cu Adrian Pițigoi și Liviu Briciu, acum vă prezentăm punctele de vedere ale ocupantul locului al șaselea - Daniel Ioniță (Prahova în Acțiune), care a obținut 2,46% din voturile exprimate de câmpineni.

”Oamenii au avut mai multă încredere în unii decât în alții, au fost foarte multe partide, mulți candidați, votul s-a împărțit. Din păcate pentru Partidul Prahova în Acțiune, nu am intrat în Consiliul Local Câmpina. În ceea ce mă privește, trebuie să recunosc că am alocat mai mult timp campaniei electorale din tot județul și sunt mulțumit de rezultatul la nivel județean, chiar dacă, într-un fel, am sacrificat campania de la Câmpina”, au fost explicațiile lui Daniel Ioniță, președinte executiv al Partidului Prahova în Acțiune, referitoare la rezultatul slab de la Câmpina.
Interlocutorul nostru a mai făcut o serie de precizări legate de activitatea sa politică actuală, a formațiunii politice pe care o conduce, dar și despre lucrurile pozitive și cele negative petrecute în Câmpina în ultima jumătate de an. ”Sunt bucuros că am văzut că în Strategia Locală de Dezvoltare se regăsesc o mare parte a proiectelor propuse de mine în campania electorală. În schimb, sunt mâhnit că o parte dintre proiecte nu se vor putea realiza, pentru că nu știu câți bani se vor putea atrage. E clar că trebuie să avem o prioritizare a proiectelor. Mi-aș dori ca toți câmpinenii să contribuim la realizarea tuturor proiectelor din această strategie. Sunt dezamăgit de faptul că după șase luni nu avem viceprimar și regret că nu s-a găsit o soluție politică până acum pentru funcția de viceprimar. Am văzut ce a făcut până acum Alin Moldoveanu. Nu pot spune că eu sau altcineva am fi putut revoluționa orașul. Eu cred că, indiferent cine era ales, acea persoană trebuie să aibă încrederea Consiliului Local și a tuturor pentru ca municipiul Câmpina să meargă înainte”, a afirmat Daniel Ioniță. (video)


27 Mar 2021 10:35 7589 vizualizari



Comentarii






1381 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
548 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1977 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1787 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV