CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aproape o treime din scrisorile trimise de primar câmpinenilor s-au întors la Primărie

- Actualitate -

Aproape o treime din scrisorile trimise de primar câmpinenilor s-au întors la Primărie

Aproximativ 6.000 lei tipărirea și 13.000 lei distribuția, deci aproape 20.000 lei - atât au costat în acest an scrisorile trimise câmpinenilor de primarul Horia Tiseanu. Acele scrisori de început de an, prin care sunt prezentate realizările administrației locale și proiectele de viitor. Numai că, din păcate, pe bani publici, Primăria s-a făcut din nou de râs. Din cele 13.000 de scrisori trimise populației, în jur de 4.000 s-au întors la expeditor.

Scrisorile au fost distribuite prin Total Post, iar angajații acestei firme s-au aflat într-o situație de-a dreptul ridicolă și jenantă, în unele cazuri, având în vedere că nu distribuiau corespondență de la orice expeditor, ci chiar de la Primăria Câmpina, o instituție care, se presupune, are date corecte despre populația orașului. Eroare. Printre destinatari se aflau foarte multe persoane decedate de ani de zile și familii care s-au mutat din localitate. În plus, foarte multe adrese erau greșite, iar altele incomplete (de genul, Ion Popescu - Câmpina și atât). Și astfel, aproape 4.000 de scrisori au rămas netrimise. 
De obicei, datele destinatarilor sunt furnizate de Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, pentru că, împreună cu scrisoarea primarului, erau trimise și înștiințările de plată a impozitelor locale. Anul acesta nu s-a mai întâmplat așa "din cauza modificărilor impuse de Codul de Procedură Fiscală care prevede, pentru anumite categorii de contribuabili, depunerea de noi declarații", după cum informează chiar Primăria Câmpina, iar scrisoarea fost trimisă fără înștiințarea privind plata impozitelor. Este foarte probabil ca Primăria să fi luat datele populației din listele electorale neactualizate, dar oricare ar fi fost sursa (Direcția Economică sau listele electorale) sunt inadmisibile asemenea erori cu privire la populația municipiului.


30 Mar 2016 09:02 5581 vizualizari



Comentarii






  • 01.04.2016 14:48 Georges vasile Asta arata clar disperarea unui primar RATAT, ce a distrus un oras dupa chipul si asemanrea lui.Se agata ca inecatul de un pai iar orasul arata zdrente.Asa cum se vede tot ce functioneaza e sistemul mafiot INTEGRAT,unde DNA-ul nu reuseste decat sa mai intarzie fenomenul,nicidecum sa stopeze marea FRAUDA nationala.
  • 30.03.2016 20:40 Adrian Marinescu Ar fi utila o informatie,in care sa se precizeze daca in acest deceniu se va reabilita imobilul situat in str Lt Col Erou Prescu Adian nr 4,respectiv fostul Camin Energetic.Nu de altceva,dar cred,ca in acest mandat sigur nu se va rezolva nimic.
  • 30.03.2016 20:04 unu,doi Astea sunt realizari importante d-le primar,infratirea cu nu stiu ce comuna din Moldova,cursuri egalitate de sanse,cui ii folosesc toate astea?Dv.mergeti spre Banesti cu masina dar spre Voila de cand n-ati mai mers,sa simtiti ca mergeti pe calea ferata.Va rugam d-le primar sa nu mai ne cheltuiti banii pe prostii,asfaltati odata drumurile astea forestiere.
  • 30.03.2016 11:37 Dorina O mare porcarie! Pe banii noștri!
2518 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1375 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5027 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV