CONTACT

Andreea Lungu, dublă campioană națională la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

- Sport -

Andreea Lungu, dublă campioană națională la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

Andreea Lungu, antrenată de Mihaela Marin, a fost singura sportivă din Câmpina prezentă la finala Campionatului Național de Aruncări Lungi pentru seniori și tineret, care a avut loc sâmbătă, 24 februarie, la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

Legitimată acum la CSM București, Andreea Lungu a devenit dublă campioană a României, atât la seniori, cât și al tineret, în proba de aruncarea discului, cu o performanță de 51,71m. Mai mult, astfel, cu această performanță, Andreea Lungu a îndeplinit și baremul de calificare pentru Cupa Europei, care va avea loc la Leiria, în Portugalia, în perioada 9-11 martie.


24 Feb 2024 17:24 1992 vizualizari


Comentarii






1782 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1993 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1660 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2178 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV