CONTACT

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

- Politică -

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

Joi după-amiază, în timp ce la Câmpina avea loc tensionata ședință a Consiliului Local, în care se dezbăteau subiectele legate de pasajul subteran, la Ploiești se desfășura Conferința Județeană de Alegeri a PSD Prahova. Un eveniment la care au fost prezenți cinci miniștri - Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Lucian Romașcanu și Marius Budăi, primii doi fiind vicepreședinți ai PSD la nivel național. 

Alegerile au mers ca pe roate având în vedere că pentru fiecare post din echipa de conducere a existat câte un singur candidat. Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu, din Cornu, a fost ales președinte al PSD Prahova, el fiind singurul candidat. Fostul președinte, Bogdan Toader, nu și-a mai depus candidatura, el devenind, ca și senatorul Radu Oprea, prim-vicepreședinte al organizației. Toader a condus PSD Prahova în ultimii opt ani, a fost președinte al Consiliului Județean din 2016 până în 2020, iar în prezent este deputat.
Din noua structură de conducere a PSD Prahova mai fac parte: Laura Moagher - secretar executiv, vicepreședinți sunt Cornel Nanu, Andrei Țurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareș Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprîncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Sepsi, Răzvan Ursu, Maya Teodoroiu și Andrei Nicolae. Trezorier - Ecaterina Popescu. Prin urmare, niciun câmpinean în noua conducere a PSD Prahova. Obiectivul echipei de conducere este acela de a câștiga alegerile de anul viitor - localele și parlamentarele, iar pentru europarlamentare și prezidențiale, de a obține scoruri cât mai bune.

“Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare și implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Prahova. Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre. Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere. Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a spus Virgiliu Nanu, noul președinte al PSD Prahova. 
Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente. Rămân același om și din funcția de prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești opt ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp, este mesajul fostului președinte al PSD Prahova, Bogdan Toader.

(Sursă foto - PSD Prahova/Facebook)


19 May 2023 18:03 2794 vizualizari


Comentarii






594 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1416 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1652 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1898 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV