CONTACT

Între 15 februarie și 31 martie 2023, restricție totală de circulație pe Strada Plevnei din Câmpina

- Actualitate -

Între 15 februarie și 31 martie 2023, restricție totală de circulație pe Strada Plevnei din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a anunÈ›at că, având în vedere lucrările ce se efectuează la partea carosabilă a Străzii Plevnei, pe segmentul cuprins între intersecÈ›iile cu străzile Pictor Grigorescu È™i Ion Câmpineanu se va institui restricÈ›ionarea totală a circulaÈ›iei rutiere, începând cu data de 15 februarie 2023 È™i până la data de 31 martie 2023.

Termenul de execuÈ›ie al lucrărilor pentru tronsonul menÈ›ionat este estimat la 31 martie 2023, termen ce poate fi modificat în funcÈ›ie de condiÈ›iile meteorologice È™i realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.
Circulația rutieră se va asigura cu respectarea regulilor de circulație și a instituirii restricțiilor prin indicatoare rutiere.
Vă reamintim că este vorba de realizarea lucrării de consolidare È™i stopare a alunecărilor de teren, realizată cu fonduri guvernamentale pentru situaÈ›ii de urgență. LicitaÈ›ia pentru realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren a fost finalizată în decembrie 2022 È™i a fost câÈ™tigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz È™i Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA. Primăria Câmpina anunÈ›ase în urmă cu câteva zile o serie de restricÈ›ii parÈ›iale pentru È™ase luni în zona intersecÈ›iei Pictor Grigorescu - Plevnei È™i podul spre Gara Câmpina.


15 Feb 2023 07:31 2637 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://floricon.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
167 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
435 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La È™edinÈ›a ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin RaÈ› a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2268 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul CâmpiniÈ›a, a avut loc un accident de circulaÈ›ie, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2882 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câÈ™tigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV