CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Punctul de vedere al Asociației Pensionarilor Câmpina cu privire la articolul „Fără invitații gratuite pentru aleșii locali și bilete reduse pentru pensionarii “de partid” la spectacolul dedicat Zilei Femeii“

- Actualitate -

Punctul de vedere al Asociației Pensionarilor Câmpina cu privire la articolul „Fără invitații gratuite pentru aleșii locali și bilete reduse pentru pensionarii “de partid” la spectacolul dedicat Zilei Femeii“

"În urma discuțiilor apărute în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia au fost făcute o serie de speculații și au fost spuse o mulțime de neadevăruri referitoare la Asociația Pensionarilor Câmpina, conform articolului publicat de Campinatv.ro, ca lider al acestei organizații țin să fac următoarele precizări:

1. Asociația Pensionarilor Câmpina este APOLITICĂ, iar acest lucru este prevăzut chiar în statut. Faptul că există persoane care sunt membre sau adepte ale unor formațiuni politice, fie PSD, PNL, ALDE, PMP etc, acest lucru nu înseamnă că activitățile noastre au caracter politic. În afara Asociației, fiecare face ce vrea, gândește și acționează liber.
2. În ceea ce privește speculațiile activităților Asociației, catalogate ca făcând politica unui sau altui partid, vă invităm atât pe d-voastră, cât și pe acei consilieri care ne critică să luați parte la acțiunile noastre, să discutați cu membrii Asociației și, astfel, veți putea verifica inclusiv veridicitatea unor mesaje primite la articolul publicat de d-voastră.
3. Până în prezent, la spectacolele organizate la Casa de Cultură, pensionarii au plătit biletele la tarifele subvenționate, conform protocolului încheiat cu instituția amintită. Nu a existat gratuitate decât în acele cazuri în care intrarea a fost liberă pentru toată lumea! În ceea ce privește acordarea acestor biletele, ea se face după anumite criterii stabilite în Consiliu de Administrație al Asociației, în care ținem cont, printre altele, de pensia și implicarea membrilor în acțiunile noastre. 
4. În încheiere precizez că deviza Asociației noastre este că „Există viață activă și după pensionare“, prin care noi, vârstnicii din Câmpina, dar și din împrejurimi, înțelegem să întreprindem activități socio-culturale, umanitare, care să ne facă viața mai frumoasă. Iar aici NU INTRĂ POLITICA! Ne pot urmări activitatea și on-line, pe pagina de facebook a Asociației: https://www.facebook.com/asociatiapensionarilorcampina/

Noi îi respectăm pe toți, dar același lucru îl cerem și noi de la cei din jurul nostru și ne dorim ca, data viitoare, când este adusă în discuție Asociația Pensionarilor să ne fie cerut și nouă un punct de vedere! Mulțumim!"

Alexandrina Minculescu,
Președintele Asociației Pensionarilor Câmpina – Filiala Prahova


06 Feb 2018 19:38 3428 vizualizari



Comentarii






  • 02.04.2018 07:19 titi buna ziua . daca tot luptati . pentru .drepturile . persoanelor .in virsta . pensionate . cereti . pimariei ,municipale campina . ca ,, la una din sedintele de consiliu . sa se propuna . facilitati . pentru , cuplurile in virsta . ce au atins , virsta. casniciiei de 50 de ani . . nu mai sint , multe cupluri . in viata si ar fi pacat
  • 09.02.2018 10:33 Admin Comentariul dvs. este publicat pe site de joi. Dacă nu-l vedeți, problema nu este la noi.
  • 09.02.2018 08:23 Manea Marieta Am transmis un comentariu de răspuns la acest articol . Urma sa-l "Verificați " . Dece nu s-a transmis ?
  • 08.02.2018 13:40 Manea Marieta In ședința Consiliului Local Campina nu s-au facut speculatii si nu s-au spus neadevăruri. 1) Asociația pensionarilor a rămas APOLITICĂ doar in statut. De la 1 dec. 2017 a început ofensiva partidului ALDE asupra Asociatiei cu concursul D-nei președinte Minculescu Al ( membra ALDE ) si a D-nei Dima M . ( soția D-lui consilier ALDE ) Deoarece ,ca vicepreședinta, m-am opus,la 16 ian. 2018 s-a convocat o adunare generală in care D-na presedinta a cerut "excluderea" mea pe motiv ca "vreau sa-i iau locul "; si a trecut la completarea comitetului cu încă doi membrii ALDE: Nitu Ioana (ALDE Banasti) si Melinte G. 2) Biletele subvenționare de Primărie au fost distribuite de D-na Minculescu după bunul plac si fără nici o consultare . De asemeni , banii primiti pentru ajutorarea persoanelor cu venituri mici de Ziua Persoanelor Vârstnice au fost alocați la liberă alegere a președintei ,nimeni nu a fost consultat . Pentru coroanele la zile aniversare strângea bani de la membrii, deși deconta cheltuiala, ( după cum a confirmat D-na Cioc in adunarea genarala ) 3) Desi in adunările de după 1 dec. 2017 tema discuțiilor este "cand te înscrii in ALDE" nu știu daca este o inițiativa a Organizației locale de partid ALDE sau a D-nei Gălățeanu adusă de curând in organizația de pensionari de D-na presedinta Minculescu . 4) Dupa greselile din articol : "Consiului de administrație", "presedinta Filialei Prahova " cred ca nici articolul nu este scris de D-na Minculescu . Marieta Manea, fost vicepreședinte si sufletul activității pensionarilor .
467 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2550 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV