CONTACT

O intervenție la rețeaua de canalizare de pe Strada Schelelor din Câmpina a generat nemulțumiri în rândul locuitorilor din zonă

- Social -

O intervenție la rețeaua de canalizare de pe Strada Schelelor din Câmpina a generat nemulțumiri în rândul locuitorilor din zonă

De miercuri și până vineri, pe Strada Schelelor din municipiul Câmpina, la nr. 9, în dreptul scării B de la Blocul 7, s-a desfășurat o intervenție la rețeaua de canalizare, intervenție a operatorului de apă și canal HidroPrahova. În ciuda faptului că intervenția s-a desfășurat corect din punct de vedere tehnic și problemele de la rețea au fost rezolvate, la finalul lucrării, unii dintre locuitorii din zonă s-au declarat extrem de nemulțumiți.

Principala nemulțumire a locuitorilor de la scara amintită este legată de faptul că intervenția a stricat spațiul verde, inclusiv o serie de copaci din imediata vecinătate a traseului rețelei de canalizare, felul în care a fost refăcut ulterior spațiul respectiv fiind total nesatisfăcător. ”Au distrus flori, au intrat fără milă într-un piersic, iar pământul, cu toată mizeria, scos din apropierea rețelei a fost împrăștiat pe tot spațiul verde, distrugându-l. În plus, în momentul în care le-am atras atenția muncitorilor asupra fiecăruia dintre aceste aspecte, ne-au vorbit foarte urât, ne-au jignit, au folosit un limbaj injurios, de neacceptat. Apoi, au plecat, dar în urma presiunilor noastre au revenit și au pus copăceii la loc de-a valma”, cam așa s-ar putea rezuma principalele nemulțumiri ale locuitorilor din zonă, care au apelat la noi pentru a semnala această situație.
Acum, cam știm cu toții cum se desfășoară astfel de lucrări care, e adevărat, creează un anumit disconfort, iar unii dintre muncitorii care le execută nu au întotdeauna cel mai potrivit comportament față de cetățeni, lucru care amplifică tensiunile deja existente. Mulți dintre noi ne-am lovit de această problemă, cu siguranță.
”Am fost zilnic la această lucrare, care a fost una extrem de grea. Și a fost o intervenție dificilă pentru că, pe numai câțiva metri, am întâlnit toate rețelele posibile - apă, canalizare pluvială, gaze, iar noi a trebuit să săpăm aproape trei metri până la racordul blocului respectiv la rețeaua de canalizare. Este adevărat că s-au deteriorat niște copaci, care nu ar fi avut ce să caute pe traseul unei rețele de canalizare, unde este necesar să se poate interveni oricând. Poate nici muncitorii nu au fost foarte diplomați față de locatarii din blocul respectiv, e adevărat. Refacerea spațiului pe care am intervenit nu a fost încă finalizată, dar pentru noi cel mai important este că am reușit, într-un interval de timp foarte scurt, să rezolvăm din punct de vedere tehnic o problemă grea, limitând la maximum și intervalul în care am blocat o porțiune din traficul rutier pe Strada Schelelor”, ne-au declarat reprezentanții HidroPrahova.


15 May 2021 08:16 5041 vizualizari


Comentarii






1971 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1755 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4576 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1736 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV