Ultimul apel pentru generaţia "Centenarului" la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza

Actualitate (Categoria articolului)

Momente de mari emoţii, miercuri seară, la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, acolo unde generaţia "Centenarului" a avut ultimul apel, care marchează sfârşitul celor patru ani petrecuţi în această unitate de învăţământ.

Cei 108 absolvenţi ai celei de-a 94-a promoţii a Colegiului Militar din Breaza au oferit celor prezenți câteva momente speciale, diferite faţă de ceea ce se întâmplă în mod obișnuit la festivităţile de absolvire. Ei au avut onoarea ca, după defiliarea cu torţe pe marşul "Treceţi batalioane române Carpaţii", pe platoul instituției să formeze logo-ul Centenarului.
Toţi cei 108 liceeni ai promoţiei denumite onorific "Centenarul Marii Uniri" au fost prezenţi la ultimul apel de seară în faţa diriginţilor, cadrelor didactice şi militare, părinţilor, colegilor mai mici, festivitatea fiind cu adevărat emoționantă pentru toată lumea. La fel ca în fiecare an, mai mulţi elevi au pregătit şi momente artistice, de la cântece ostăşeşti la îndrăgitul şlagăr "Ani de liceu". (video)

(Sursă foto - Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir")

4993 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

143 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3047 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

679 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1559 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.