Ultimul apel pentru generaţia "Centenarului" la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza

Actualitate (Categoria articolului)

Momente de mari emoţii, miercuri seară, la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, acolo unde generaţia "Centenarului" a avut ultimul apel, care marchează sfârşitul celor patru ani petrecuţi în această unitate de învăţământ.

Cei 108 absolvenţi ai celei de-a 94-a promoţii a Colegiului Militar din Breaza au oferit celor prezenți câteva momente speciale, diferite faţă de ceea ce se întâmplă în mod obișnuit la festivităţile de absolvire. Ei au avut onoarea ca, după defiliarea cu torţe pe marşul "Treceţi batalioane române Carpaţii", pe platoul instituției să formeze logo-ul Centenarului.
Toţi cei 108 liceeni ai promoţiei denumite onorific "Centenarul Marii Uniri" au fost prezenţi la ultimul apel de seară în faţa diriginţilor, cadrelor didactice şi militare, părinţilor, colegilor mai mici, festivitatea fiind cu adevărat emoționantă pentru toată lumea. La fel ca în fiecare an, mai mulţi elevi au pregătit şi momente artistice, de la cântece ostăşeşti la îndrăgitul şlagăr "Ani de liceu". (video)

(Sursă foto - Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir")

4912 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1931 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1951 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1618 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

2004 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.