CONTACT

Mihai Matei scapă din arestul preventiv și va fi cercetat sub control judiciar

- Social -

Mihai Matei scapă din arestul preventiv și va fi cercetat sub control judiciar

Magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova au admis ieri cererea formulată de directorul societății Matero Ama - Mihai Matei și au dispus înlocuirea arestului preventiv cu controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Matei se află la Penitenciarul Mărgineni, fiind arestat preventiv din 15 octombrie 2015, deci de mai bine de trei luni.

Directorul Matero Ama este acuzat de procurorii DNA de comiterea mai multor infracțiuni: instigare la săvârșirea infracțiunii de prezentare de documente sau declarații false, inexacte ori incomplete, rezultatul fiind obținerea pe nedrept de fonduri europene; constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani. Potrivit DNA, este vorba despre o fraudă cu fonduri europene, prejudiciul creat fiind de peste 2 milioane euro. Cât se va afla sub control judiciar, lui Mihai Matei îi este interzis să ia legătura cu reprezentanții firmelor implicate în acest dosar (Maktub SRL, Leasimat SRL și Matero Ama SRL), cu ceilalți inculpați - Cătălin Vlădilă și Anghel Avram, precum și cu martorii. 
Decizia instanței nu este definitivă, putând fi contestată de procurori în termen de 48 de ore de la comunicare.


19 Jan 2016 08:13 7330 vizualizari


Comentarii






1942 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1739 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4548 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1724 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV