CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un taximetrist din Câmpina a fost bătut de doi tineri din comuna Șotrile

- Social -

Un taximetrist din Câmpina a fost bătut de doi tineri din comuna Șotrile

Incidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 23.00. Taximetristul (Cezar Șerbănescu, în vârstă de 60 de ani) a mers în comuna Șotrile pentru a onora o comandă. La adresa respectivă, din curte a ieșit un bărbat care l-a rugat să aștepte puțin că vine imediat și clientul care dorea să meargă la Câmpina. Dar înainte de a veni clientul au apărut doi tineri care l-au luat la bătaie pe taximetrist. L-au tras din mașină, l-au târât pe jos, l-au lovit cu pumnii și picioarele.

"Nu știu de unde au apărut, ci doar că s-au repezit la mine. M-au tras din mașină și m-au luat la bătaie. Cetățeanul care a ieșit de la adresa unde am venit pentru comandă a încercat să mă ajute, dar nu le-a făcut față. Am strigat după ajutor și a mai venit un tânăr care a reușit să mă elibereze din mâinile lor. M-am urcat în mașină cât am putut de repede, am venit la Câmpina și m-am oprit direct la Poliția Municipală unde am depus o plângere. Împreună cu unul dintre polițiști, fost șef de post la Șotrile, am reușit să-i și identificăm pe agresori. Eu cred că a fost o comandă premeditată, nu am certitudinea, e doar o bănuială. Oricum, mă gândeam că nu mai ajung acasă. La asta mă gândeam în timp ce mă loveau. Aș vrea să le mulțumesc celor doi oameni de bună-credință care m-au ajutat să scap!", ne-a declarat Cezar Șerbănescu. (video)
După ce a depus plângere la poliție împotriva agresorilor, taximetristul a mers la Spitalul Municipal pentru a-i fi tratate plăgile deschise de la picioare și de pe abdomen. Starea lui fizică este bună acum, dar se gândește să renunțe la taximetrie: "Vom vedea ce va fi, dar am avut un șoc și dacă rănile fizice se vindecă mai ușor, cu cele psihice e mai greu".

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Din cercetările efectuate până acum, suspecți de comiterea faptei sunt doi tineri din comuna Șotrile. Potrivit unor surse judiciare, cei doi agresori sunt frați, unul dintre ei fiind eliberat condiționat din penitenciar și aflându-se, încă, în perioada de probă. Când l-au bătut pe taximetrist, agresorii erau sub influența băuturilor alcoolice. 


02 May 2018 16:30 11696 vizualizari



Comentarii






  • 02.05.2018 23:21 Bogdan C Sanatate multa, nea Cezarica!
1611 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
875 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2940 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV