Razie a Poliției pe DN1, în această dimineață, ca măsură de prevenire a accidentelor rutiere

Social (Categoria articolului)

UPDATE - 86 de mașini au fost controlate de polițiști, fiind aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.170 lei și au fost reținute două certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni (19) au fost date pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, au fost amendați și opt pietoni și un căruțaș. 

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IJP Prahova au efectuat, în această dimineață, mai multe controale pe DN1, acțiune care a vizat combaterea vitezei nelegale, abaterile pietonilor, dar și depistarea și sancționarea proprietarilor care își lasă animalele nesupravegheate în zona drumului public, punând astfel în pericol siguranța circulației rutiere și a participanților la trafic.

În ultimele zile, șase persoane au murit în urma unor accidente rutiere deosebit de grave produse pe DN1. Ultimul accident de acest fel a avut loc chiar în această dimineață, la Comarnic, când o femeie de 42 de ani a fost spulberată de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar DN1. Duminică, în zona localității Cornu, două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui cumplit accident produs după ce o mașină a intrat pe contrasens. Marți dimineață, pe raza localității Băicoi, alte două persoane și-au pierdut viața și una a fost grav rănită într-un accident cauzat de nepăstrarea distanței în mers. Marți seară, un bărbat și-a pierdut viața pe DN1, în apropiere de Bănești, în timp ce încerca să traverseze neregulamentar drumul național.

4095 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 11.10.2018 11:27 Acum s-au trezit si ei ... De vreo 2 ani de fiecare data cand am mers pe DN1 nu am vazut politie. Rare ori mai era pitit un radar. Din 10 drumuri maxim o data parca era o masina de politie ... si discut intre Baicoi si Sinaia. Eu nu sunt deloc multumit de activitatile institutiei.
  • George 11.10.2018 14:34 Politie pe dn am vazut mai tot timpul. Cauza accidentelor este prostia celor care dorm pe banda 2, ignoranta si nesimtirea participantilor in trafic, noaptea cu proiectoare, nisipul si mizeria dupa carosabil, gropile, masinile care nu corespund rar... Exemple sunt destule. Nu mai dati vina pe politie ca nu isi fac datoria, atata timp cat circulati pe drumuri ca niste .... Ei nu pot vedea decat viteza nu si prostia din capul vostru!

Social

1344 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei. 

4032 vizualizari
19 oct. 2018 20:09

Un nou scandal în jurul fermei mizeriei din satul Urleta, comuna Bănești, la doi pași de Câmpina

În vara acestui an, în luna august, vă prezentam situația incredibilă a unei ferme din satul Urleta, comuna Bănești, localitate aflată la doi pași de municipiul Câmpina. O mizerie de nedescris, un miros insuportabil, un "peisaj" de care localnicii și autoritățile efectiv s-au săturat, dar nu au suficiente pârghii legale pentru a rezolva problema. După mizeria de nedescris de la ferma de pe Strada Oncești, a mai apărut un scandal, o familie din Urleta reclamând că grădina i-a fost ocupată abuziv de animalele lui Liviu Mihalache, proprietarul fermei amintite.

Alte stiri recente

581 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

2899 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.