Razie a Poliției pe DN1, în această dimineață, ca măsură de prevenire a accidentelor rutiere

Social (Categoria articolului)

UPDATE - 86 de mașini au fost controlate de polițiști, fiind aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.170 lei și au fost reținute două certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni (19) au fost date pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, au fost amendați și opt pietoni și un căruțaș. 

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IJP Prahova au efectuat, în această dimineață, mai multe controale pe DN1, acțiune care a vizat combaterea vitezei nelegale, abaterile pietonilor, dar și depistarea și sancționarea proprietarilor care își lasă animalele nesupravegheate în zona drumului public, punând astfel în pericol siguranța circulației rutiere și a participanților la trafic.

În ultimele zile, șase persoane au murit în urma unor accidente rutiere deosebit de grave produse pe DN1. Ultimul accident de acest fel a avut loc chiar în această dimineață, la Comarnic, când o femeie de 42 de ani a fost spulberată de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar DN1. Duminică, în zona localității Cornu, două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui cumplit accident produs după ce o mașină a intrat pe contrasens. Marți dimineață, pe raza localității Băicoi, alte două persoane și-au pierdut viața și una a fost grav rănită într-un accident cauzat de nepăstrarea distanței în mers. Marți seară, un bărbat și-a pierdut viața pe DN1, în apropiere de Bănești, în timp ce încerca să traverseze neregulamentar drumul național.

4144 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 11.10.2018 11:27 Acum s-au trezit si ei ... De vreo 2 ani de fiecare data cand am mers pe DN1 nu am vazut politie. Rare ori mai era pitit un radar. Din 10 drumuri maxim o data parca era o masina de politie ... si discut intre Baicoi si Sinaia. Eu nu sunt deloc multumit de activitatile institutiei.
  • George 11.10.2018 14:34 Politie pe dn am vazut mai tot timpul. Cauza accidentelor este prostia celor care dorm pe banda 2, ignoranta si nesimtirea participantilor in trafic, noaptea cu proiectoare, nisipul si mizeria dupa carosabil, gropile, masinile care nu corespund rar... Exemple sunt destule. Nu mai dati vina pe politie ca nu isi fac datoria, atata timp cat circulati pe drumuri ca niste .... Ei nu pot vedea decat viteza nu si prostia din capul vostru!

Social

1868 vizualizari
13 nov. 2018 18:54

Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

9014 vizualizari
13 nov. 2018 17:50

Vrem să dăruim Câmpinei un album cu serialul "Câmpina, România 100". Cine dorește să susțină acest demers?

1 comentarii

Serialul nostru "Câmpina, România 100", cu imagini din Câmpina de ieri și de azi, se bucură de mare succes în rândul cititorilor noștri și nu puțini sunt cei care ne-au sugerat să realizăm un album cu toate cele 100 de episoade ale acestui serial. O idee frumoasă, un proiect la care ne-am gândit și noi, dar pe care nu-l putem pune în practică singuri. Avem nevoie de sprijinul câmpinenilor, fie ei persoane fizice sau agenți economici.  

Alte stiri recente

Breaking News
1004 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, inclusiv prefectul județului, Ioana Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, și alți oficiali în situații de urgență s-a aflat la fața locului.

1622 vizualizari
13 nov. 2018 21:35

"Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie", tema zilei la cercul pedagogic de la Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

În fiecare semestru, prin rotație, grădinițele din județ găzduiesc cercuri pedagogice la care participă o mare parte a cadrelor didactice, precum și inspectori de specialitate. Marți, 13 noiembrie, a fost rândul Grădiniței "Iulia Hasdeu" din Câmpina să fie gazda cercului pedagogic, tema acestuia fiind "Familia ca sistem de relații în educarea și formarea copilului preșcolar", iar tema zilei - "Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie".