CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Provița de Sus este aproape de finalizare un centru social de zi pentru persoane vârstnice

- Social -

La Provița de Sus este aproape de finalizare un centru social de zi pentru persoane vârstnice

În cadrul proiectului ”Dealurile Sultanului - dezvoltare locală prin furnizarea de servicii integrate”, care se derulează la Provița de Sus, unul dintre obiective este foarte aproape de finalizare și este de o mare importanță pentru viața socială a acestei comunități - un centru social de zi pentru persoane vârstnice. 

Centrul social de zi se realizează într-o fostă școală, din satul Izvorul, școală dezafectată, în care nu s-au mai ținut cursuri de aproximativ 20 de ani. Prin acest proiect, finanțat din Programul Național de Dezvoltare Locală, se realizează lucrări de consolidare, recompartimentare, modernizare, extindere și mansardare, precum și realizarea drumului de acces, a apeilor pietonale și carosabile. ”Mai mult - ne-a precizat primarul comunei Provița de Sus, Ovidiu Movileanu - va fi amenajată o bucătorie, astfel încât cei care vin aici să poată bea o cafea sau un ceai. De asemenea, vor fi camere de agrement, dar și o masă pentru tenis, biliard, iar persoanele vârstnice vor putea socializa. Este un proiect de aproximativ 200.000 euro, care este foarte aproape de finalizare”a mai adăugat Ovidiu Movileanu, primarul comumei Provița de Sus.


15 Oct 2023 18:59 2412 vizualizari


Comentarii






1858 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4501 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV