CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liliana Ene Șușu a demisionat de la conducerea Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

- Actualitate -

Liliana Ene Șușu a demisionat de la conducerea Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Surpriză destul de mare în administrația câmpineană, după ce Liliana Ene Șușu, responsabilul Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati”, și-a depus demisia din această funcție.

”Din motive strict personale, asupra cărora nu vreau să insist”, a fost confirmarea din partea Lilianei Ene Șușu în privința demisiei sale.
Instalată în funcția de responsabil al bibliotecii din anul 2009, Liliana Ene Șușu are 43 ani și este absolventă a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina și, apoi, a Universității București, Facultatea de Filologie, cu specializarea Bibliologie. Pe lângă activitatea obișnuită din cadrul Bibliotecii Municipale, Liliana Ene Șușu a organizat și desfășurat o serie de activități cu și pentru copiii din municipiu, cele mai frumoase proiecte puse în practică fiind Concursul de creație literară pentru elevi (organizat anual și cu o participare numeroasă), Festivalul - Concurs de teatru pentru elevi (de asemenea, devenit tradiție), "Câmpina, citește-mă", Concursul "Scrie o poveste", "Natura inspiră lectura" și multe altele. Ar fi păcat ca aceste acțiuni cu și pentru copii să nu continue, mai ales că Liliana Ene Șușu a făcut din ele o tradiție și asta cu bani puțini. Biblioteca Municipală este instituția de cultură care primește sume foarte mici de la bugetul local pentru evenimentele pe care le organizează. 
Acum, rămâne de văzut cine va asigura interimar conducerea bibliotecii și ce se va întâmpla mai departe cu această instituție.


27 Feb 2023 21:20 3308 vizualizari


Comentarii






  • 01.03.2023 13:21 El Puerco Cum sa distrugi o societate: Incepi cu distrugerea istoriei si arhitecturii, distrugerea culturii urmate de coruptia tineretului, invatamantului, religiei si traditiilor culminata cu distrugerea familiei si posibilitatilor sociale economice. Tot timpul trebuie sa pretinzi ca totul este facut pentru bunul poporului si a generatiilor viitore, pentru copii nostri.
  • 28.02.2023 15:57 A.G Cine e in carti.Petra Briciu sau Eleonora Bocanu?
  • 28.02.2023 12:52 diss Felicitări d-nei profesoare! Foarte bine a făcut, mult succes în continuare!
  • 28.02.2023 12:40 Rammstein Alo primăria municipiului ,se aude?...ce mama dracului opriți apă în fiecare zi!...rușine!...primarul raspundede bunum ners al localități!...citiți legea 215 !...
  • 28.02.2023 08:45 Anonim Probabil ca a primit un post mult mai bun pe undeva ...
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1819 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1998 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2013 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2402 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV