CONTACT

Primim de la cititori. Gropile din jurul capacelor de pe Strada Bobâlna, exasperante pentru locuitorii din zonă

- Actualitate -

Primim de la cititori. Gropile din jurul capacelor de pe Strada Bobâlna, exasperante pentru locuitorii din zonă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă zilele trecute, după ploaie, pe Strada Bobâlna.

Cititorul nostru ne-a transmis că oamenii din această zonă sau care trebuie să treacă zilnic pe această stradă sunt exasperați din cauza gropilor apărute în jurul gurilor de canalizare. Oamenii se întreabă ce au de gând autoritățile cu această situație. Un răspuns ar putea veni chiar din partea viceprimarului municipiului Câmpina, care locuiește exact pe această stradă, dar cum un răspuns din partea acestuia este foarte puțin probabil, singura veste - și mai proastă - pe care putem să o dăm oamenilor din această zonă este că Strada Bobâlna ar putea intra printre primele străzi în programul HidroPrahova de înlocuire a rețelelor de apă, un proiect derulat din fonduri europene.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


30 Jun 2023 21:01 2125 vizualizari


Comentarii






  • 01.07.2023 02:17 A.G Și credibilitatea srlului bugetar Hidro tinde spre 0 că și cele 2 poliții care ard gazul degeaba...Vasii a tras păcatele și plăcerile vieții.Atat meseria de polițist cât și de judecător,avocat este hulită,că ai de a face cu borfași.Greii PSD și camarila PDL sub același acoperiș fumând pipa păcii și dansând la Muntenia.Maxim ar fi sa declari Tiseanu că simpatizează PSD și poartă roșu.Daca e ordin cu plăcere.Eu zic că Moldoveanu râvnește un post mai sus,deputat,senator.Va scoli pe alții să ii ia locul și să țină piept ironiilor lui Zagan și Duran.Dna Nistor nu aduna voturi nici cât Moisescu.Cu cât se înscriu mai mulți la primărie șansele sunt mai echitabile
236 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
1264 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2650 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2080 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV