CONTACT

O asociație din Câmpina a solicitat Prefecturii Prahova declanșarea procedurii de revocare a cel puțin uneia dintre hotărârile Consiliului Local privind pasajul subteran

- Actualitate -

O asociație din Câmpina a solicitat Prefecturii Prahova declanșarea procedurii de revocare a cel puțin uneia dintre hotărârile Consiliului Local privind pasajul subteran

După adoptarea hotărârilor din Consiliul Local Câmpina privind pasajul subteran, în cadrul ședinței din 18 mai 2023, era de așteptat ca lucrurile să nu se încheie odată cu votul consilierilor, ci așa cum scriam și la momentul respectiv, va urma, foarte probabil, o acțiune în fața instanței de contencios administrativ.

Acest lucru s-a întâmplat chiar foarte repede, sursele noastre afirmând că la nivelul Prefecturii Prahova există deja o solicitare din partea unei asociații din Câmpina pentru declanșarea procedurii de revocare a cel puțin uneia dintre cele patru hotărâri privind pasajul subteran. Și vă reamintim că, în ședința Consiliului Local Câmpina din 18 mai, au fost adoptate hotărâri privind asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru asigurarea cofinanțării și cheltuielilor neeligibile, studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru cele două lucrări (pasajul subteran și dala urbană) și Planul Urbanistic Zonal pentru zona centrală a localității.
Acum, odată declanșată procedura de revocare a cel puțin uneia dintre aceste hotărâri, Prefectura Prahova va trebui să trimită Consiliului Local solicitarea asociației respective și un punct de vedere juridic privind cele semnalate de asociație. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla chiar în ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina din 31 mai. Apoi, Consiliul Local Câmpina va trebui să decidă dacă își menține punctul de vedere adoptat prin hotărârile respective (sau hotărârea respectivă) sau își asumă eventuala eroare și va revoca hotărârea/hotărârile în discuție. Dacă în Consiliul Local Câmpina se va vota menținerea punctului de vedere de la momentul adoptării acelor hotărâri, în mod sigur se va ajunge în fața instanței de contencios administrativ.
În același timp, va fi interesant de văzut ce anume a atacat respectiva asociație din Câmpina și care sunt argumentele sale, pe care vi le vom prezenta în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni.


25 May 2023 19:51 2291 vizualizari


Comentarii






  • 26.05.2023 21:15 Calin Gherman O idee foarte buna, poate au succes.
64 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
325 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
1782 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2736 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV