CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Containere noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi amplasate în 80 de locații din Câmpina

- Actualitate -

Containere noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi amplasate în 80 de locații din Câmpina

De câteva săptămâni, pe Strada I.H. Rădulescu, lângă Lacul Bisericii, au fost amplasate trei containere pentru colectarea selectivă. Nu vor rămâne acolo, sunt doar expuse pentru a fi văzute de populație. Acestea sunt noile modele de containere în care se pot colecta separat: hârtie și carton, sticlă, platic și metal.

Noile containere sunt ceva mai solide și mai bine securizate decât cele vechi. Astfel de containere vor fi amplasate în 80 de locații de pe raza municipiului, numărul punctelor de colectare selectivă din Câmpina urmând să ajungă la 141 (în prezent, sunt 61 de locații în care există deja pubele pentru colectare selectivă). 
Achiziționarea noilor containere face parte din planul de management al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară - ADI Deșeuri și se realizează în baza unui parteneriat încheiat între beneficiar - Primăria Câmpina, operatorul de salubritate Floricon Salub și EcoRom Ambalaje București.
Următorul pas firesc, logic, ar fi ca Primăria Câmpina să organizeze o campanie puternică de informare a populației cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor, la punctele de colectare și modul în care se poate face această colectare selectivă. În prezent, gradul de colectare selectivă la Câmpina este de doar 1,65%, iar media pe țară este de puțin peste 2%. Asta în condițiile în care normele europene ne impun 15%, procent care în următorii ani va crește progresiv până la 50%.

Citiți și Câmpina produce anual 10.425 tone deșeuri, din care doar 172 tone sunt colectate selectiv


24 Apr 2017 20:03 7829 vizualizari



Comentarii






  • 25.04.2017 08:55 Admin Containerele nu vor ramane acolo. Sunt doar expuse pentru a fi vazute de populatie. Numai ca, Primaria a cam intarziat cu campania de informare a populatiei.
  • 25.04.2017 08:28 cristian e pus pe carosabil , eventualii depunatori intra pe carosabil ,pot fi loviti de automobile(cine e vinovat) in zona e stationarea interzisa si blocheaza intrarea pe o propietate.
2497 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1366 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4965 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV