CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PNL a boicotat şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova

- Actualitate -

PNL a boicotat şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova

La ora 18.00 ar fi trebuit să înceapă la Ploieşti, la Palatul Administrativ, şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Prahova. Ar fi trebuit, dar PNL a boicotat şedinţa, nici unul dintre consilierii săi nu s-a prezentat, astfel încât nu a existat cvorumul necesar pentru desfăşurarea şedinţei. În aceste condiţii, constituirea Consiliului Judeţean a fost amânată pentru duminică, 26 iunie, de la ora 11.00.

Au existat multe discuţii înaintea şedinţei, PSD anunţând încheierea unei alianțe cu ALDE şi PMP pentru asigurarea majorităţii în Consiliul Judeţean. Chiar se anunţaseră şi numele celor care vor conduce Consiliul Judeţean: Bogdan Toader (PSD) - preşedinte, Vasile Pătraşcu (ALDE) şi Cătălina Bozianu (PMP) - vicepreşedinţi. Numai că, liberalii au dat peste cap planurile tuturor, boicotând şedinţa de constituire. Cei 15 consilieri PNL, în frunte cu Iulian Dumitrescu, s-au aflat pe holurile Palatului Administrativ din Ploieşti, motivându-şi refuzul de a intra la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean astfel: "I-am rugat să găsim o modalitate ca votul să se desfăşoare legal. La şedinţa de constituire a Consiliului Local Ploieşti s-a încălcat principiul votului secret. Totul s-a desfăşurat cu nonşalanţă, toată lumea râdea, consilierii îşi arătau votul. Dacă vrem ca o astfel de atitudine să nu se mai repete, trebuie să luăm atitudine şi am decis să tragem un semnal de alarmă în acest mod. Vom contesta pe toate căile posibile votul de dimineaţă din Consiliul Local Ploieşti", a spus Iulian Dumitrescu. Astăzi, la constituirea Consiliului Local Ploieşti, PSD a format o majoritate cu ALDE şi PMP, punându-l în dificultate pe primarul ales al municipiului Ploieşti, liberalul Adrian Dobre.
Reamintim că, în urma alegerilor din 5 iunie, structura politică a Consiliului Judeţean este următoarea: PSD - 16 consilieri, PNL - 15 consilieri, ALDE - 4 consilieri, PMP -2 consilieri. Pentru asigurarea cvorumului era necesară prezenţa a 25 de consilieri (două treimi din numărul total). Au răspuns prezent la convocarea prefectului Cosmin Georgescu 22 consilieri (PSD, ALDE şi PMP). În aceste condiţii, prefectul Cosmin Georgescu a anunţat amânarea şedinţei de constituire pentru duminică, 26 iunie, ora 11.00.


23 Jun 2016 18:20 5308 vizualizari



Comentarii






417 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2540 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2646 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1493 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV