CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Întreruperi programate, dar neanunțate, în furnizarea energiei electrice către câmpineni

- Actualitate -

Întreruperi programate, dar neanunțate, în furnizarea energiei electrice către câmpineni

O parte a municipiului Câmpina nu a avut astăzi energie electrică mai bine de opt ore. A fost o întrerupere programată, după cum am aflat de la Electrica Muntenia Nord - SDEE Ploiești, pentru efectuarea unor lucrări. Întrerupere programată, dar neanunțată populației, lucru care a generat nemulțumirea cetățenilor.

De această întrerupere care a durat ore bune au fost afectați locuitorii de pe Calea Doftanei și de pe mai multe străzi din Cartierul Voila. Potrivit informațiilor furnizare de reprezentanții Electrica, s-a intervenit la schimbarea a două sisteme de distribuție din linia aeriană de energie electrică 20 KV Doftana. Că se fac lucrări, e bine, dar aceste întreruperi ar trebui anunțate din timp populației, mai ales că nu sunt simple intervenții, ci unele care durează peste opt ore. Oamenii ar putea fi anunțați prin clasicele afișe lipite pe ușile blocurilor sau porți, iar dacă este greu, Electrica ar putea trimite măcar un comunicat de presă și îi anunțăm noi pe cetățeni.

Și dacă tot am apelat la Electrica pentru a cere informații legate de întreruperea de astăzi, am aflat că lucrările vor continua și în zilele următoare la liniile aeriene de energie electrică LEA 20KV Paltinu (locuitorii din Șotrile nu vor avea curent marți, 13 iunie), LEA 10 KV Ocina și LEA 20 KV Comarnic (o mare parte a locuitorilor din Breaza nu vor avea curent electric miercuri și joi, între orele 9.00-17.00), LEA 20 KV Câmpina (locuitorii din Bănești și cei din Câmpina - Strada În Luncă, Aleea Peștișori, DN1 - nu vor avea energie electrică vineri, 16 iunie, de la ora 9.00 la ora 17.00).

(Foto cu caracter ilustrativ)


12 Jun 2017 19:35 6122 vizualizari



Comentarii






  • 13.06.2017 13:25 Mihai Am sunat la electrica sa vad ce se întâmplă și drept răspuns au zis ca ei nu au nici o vina, atunci cred ca noi consumatori suntem de vina, nu? Am lucrat la calculator și poc sa oprit curentul sa pierdut și munca mea, cine e de vina,?👍Deci trăim în România și e de ajuns.
  • 12.06.2017 20:45 Anca Vorbiti de întreruperi de ore întregi neanuntate. Dar de întreruperile de câteva secunde sau mai putin care ne strica aparatura electrocasnica sau ne fac sa pierdem documente la care lucram în computer ce ne spun ? Dar de copiatoarele si printerele extrem de sensibile de mii de euro care nu fac fata unor asemenea socuri ? Întreruperi si porniri succesive la câteva secunde. Cine ne anunta despre ele ?
2488 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4921 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV