Se repară ceasul (de 50.000 lei) din centrul Câmpinei. Din nou...

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu patru ani, administraţia câmpineană era foarte mândră cu achiziţionarea unui ceas în stil retro, care a fost amplasat în pasajul din centrul localităţii, pasaj proaspăt modernizat. Un ceas frumos, e adevărat, care a costat 50.000 lei, dar nu prea a reuşit să arate aceeaşi oră pe toate cele trei cadrane.

În aceste zile, în pasajul de la ceas, o echipă de muncitori de la o firmă specializată lucrează la repararea mecanismului de la ceasul retro, cel care foarte rar a reuşit să indice aceeaşi oră pe toate cele trei cadrane. Am scris în nenumărate rânduri despre această situație, câmpinenii au ironizat ceasul pe reţelele de socializare. La ultima reparaţie, ceasul a funcţionat corespunzător doar vreo câteva săptămâni, după care a luat-o din nou razna, ca multe alte lucruri din Câmpina. De data aceasta, poate va ţine mai mult...

3100 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlad 09.08.2018 14:39 Orice chestie se strica, nu e normal sa o reparam? Mare branza ca arata unul dintre cadrane cu 2 minute in urma...
  • Admin 09.08.2018 19:33 Așa este, orice chestie se poate strica, inclusiv un ceas de 50.000 lei. Dar nu e normal ca acest ceas să fie mai mult stricat decât funcțional. Și nu e vorba de 2 minute în urmă sau înainte, uitați-vă cu mai multă atenție la poză și veți vedea...
  • seby 09.08.2018 21:45 dumneavoastra chiar nu aveti telefon, ca sa va uitati constant la ceasul ala?:)
  • Admin 09.08.2018 22:16 La jumătate de miliard de lei vechi, credem că merită monitorizat ceasul ăsta. Suntem cu ochii pe el! :)

Actualitate

2232 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

3483 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

1569 vizualizari
20 aug. 2018 21:31

Câmpina, România 100. Cinematograful de ieri și de astăzi...

Cinematograful din Câmpina, denumit mai întâi "23 August", apoi "Central", a fost construit în anul 1959. Pentru multe generații de câmpineni și locuitori ai comunelor vecine, acesta a fost locul unor momente frumoase, locul unor povești frumoase din adolescență și tinerețe. Cinematograful reprezintă o amintire deosebită pentru mulți dintre noi și poate un gând nostalgic de neînțeles pentru generațiile de astăzi.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 19:46

Probleme semnalate de cititori – blocarea traficului și desele tamponări de pe Strada Republicii

Mai mulţi cititori, majoritatea conducători auto, ne-au semnalat riscul crescut de accidente rutiere pe care îl prezintă o porţiune din parcarea de pe Strada Republicii din Câmpina. Este un loc pe care îl ştiu toţi câmpinenii, fiind situat în apropiere pieţei şi a mai multor complexe comerciale, un loc unde se produc frecvent tamponări şi unde principala regulă de circulație este... mica înţelegere.