Se repară ceasul (de 50.000 lei) din centrul Câmpinei. Din nou...

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu patru ani, administraţia câmpineană era foarte mândră cu achiziţionarea unui ceas în stil retro, care a fost amplasat în pasajul din centrul localităţii, pasaj proaspăt modernizat. Un ceas frumos, e adevărat, care a costat 50.000 lei, dar nu prea a reuşit să arate aceeaşi oră pe toate cele trei cadrane.

În aceste zile, în pasajul de la ceas, o echipă de muncitori de la o firmă specializată lucrează la repararea mecanismului de la ceasul retro, cel care foarte rar a reuşit să indice aceeaşi oră pe toate cele trei cadrane. Am scris în nenumărate rânduri despre această situație, câmpinenii au ironizat ceasul pe reţelele de socializare. La ultima reparaţie, ceasul a funcţionat corespunzător doar vreo câteva săptămâni, după care a luat-o din nou razna, ca multe alte lucruri din Câmpina. De data aceasta, poate va ţine mai mult...

3169 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlad 09.08.2018 14:39 Orice chestie se strica, nu e normal sa o reparam? Mare branza ca arata unul dintre cadrane cu 2 minute in urma...
  • Admin 09.08.2018 19:33 Așa este, orice chestie se poate strica, inclusiv un ceas de 50.000 lei. Dar nu e normal ca acest ceas să fie mai mult stricat decât funcțional. Și nu e vorba de 2 minute în urmă sau înainte, uitați-vă cu mai multă atenție la poză și veți vedea...
  • seby 09.08.2018 21:45 dumneavoastra chiar nu aveti telefon, ca sa va uitati constant la ceasul ala?:)
  • Admin 09.08.2018 22:16 La jumătate de miliard de lei vechi, credem că merită monitorizat ceasul ăsta. Suntem cu ochii pe el! :)

Actualitate

667 vizualizari
16 oct. 2018 21:38

Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase, sărbătorită la Colegiul "Istrati" cu produse tradiționale românești

Elevii de la clasele de alimentație publică de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina, Liceul Tehnologic Energetic Câmpina și Liceul Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei au marcat astăzi, 16 octombrie, Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase. O acțiune la baza căreia stă un parteneriat de câțiva ani între cele trei instituții de învățământ. Și pentru că suntem în Anul Centenarului, liceenii au sărbătorit această zi cu mâncare tradițională românească și cântece și dansuri populare.

1509 vizualizari
16 oct. 2018 20:38

Ne-a prins toamna cu Strada Bobâlna neasfaltată. Ne va prinde și iarna...

Modernizarea Străzii Bobâlna a fost aprobată de Consiliul Local la începutul acestui an, odată cu bugetul municipiului. Abia în luna iulie a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. O licitație anulată apoi din cauza unei greșeli de proiectare pe care nu și-a asumat-o nimeni. A fost organizată o nouă licitație, în luna septembrie, iar contractul cu firma câștigătoare a fost semnat săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, pe 23 octombrie, amplasamentul va fi predat firmei constructoare pentru începerea lucrărilor, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina.

Alte stiri recente

2566 vizualizari
15 oct. 2018 22:03

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Anton Raky

1 comentarii

Inginerul Anton Raky a fost o personalitate internațională. S-a născut și a studiat în Germania, a explorat resurse uriașe în America Centrală și de Sud, Africa, Asia și Europa, pentru ca la începutul anilor 1900 să vină la Câmpina, atras de aurul negru. Un inginer vizionar, un mare inventator în domeniul tehnologiei de foraj, un om care a avut o imensă contribuție la dezvoltarea industriei petrolului din România și, de ce nu, la dezvoltarea Câmpinei.

2074 vizualizari
15 oct. 2018 20:47

Câmpina, România 100. Casa Lezza, din perioada interbelică, blocurile de astăzi, de pe Strada B.P. Hasdeu

La începutul anilor '20, comunitatea italiană din Câmpina număra aproximativ 140 de persoane, iar cea mai importantă familie de italieni stabilită aici era cea a arhitectului Luigi Lezza. Familia Lezza locuia într-o vilă impresionantă pe Strada B.P. Hasdeu, la nr. 45, o vilă proiectată și construită chiar de către reputatul arhitect. Trei generații ale familiei Lezza și-au trăit viața în Câmpina.